Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért viselkednek így a férfiakkal?
Van egy helyes srác, tök vagány normális meg minden udvarol a csajnak, na és aztán jön egy senki egy úgymond homo kinézetű a nyomomban nem érhet és akkor az meg kell a csajnak.
igen , ez az én történetem és marhaára idegesít hogy semmi nem jön össze
általánosítani nem tanácsos, ugyanis az én környezetemben (15-16-17 évesek sávján) ELÍTÉLENDŐ Sp, Fluor, és a stb. érett, normális, kedves, és egyszerű srácokat szeretjük.
bocsi az offért.
szóval, kedves kérdező, rossz felé keresel. rendes lánynál kellene próbálkoznia minden hozzád hasonlú NORMÁLIS divatmajommentes fiúnak, és akkor tök jó lenne. szerintem a divatribancokat meg kellene hagyni a divatmajmoknak...
16/L
"szóval, kedves kérdező, rossz felé keresel. rendes lánynál kellene próbálkoznia"
Aki szereti SP-t meg az ilyen emósakat, azok a lányok nem normálisak??????????
"Aki szereti SP-t meg az ilyen emósakat, azok a lányok nem normálisak??????"
Hát 99%-ban nem :P
Na pont ezt akartam mondani, hogy azért te sem állsz messze ettől a homo-divat-boy trendttől!
ha normálisan hordanád a hajad akkor nem lennél ilyen party-idióta (bocs, nem sértésből, tényleg) mert alapból nem b.zis az arcod, de ezzel a hajjal eléggé annak nézel ki te is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!