Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek? Lány 20, pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek? Lány 20, pasi 40éves!

Figyelt kérdés
Szóval tetszik nekem a pasi, tudom, hogy én sem vagyok közömbös számára. Csak ott a korkülönbség... Ő már olyat keres kivel leélheti az életét. Ahhoz pedig túlságosan tisztel, csodál, hogy egypárszor \'meghúzzon\'. De lehet, hogy én csak \'azt\' akarom. Mit tegyek?
2009. márc. 20. 16:56
 1/10 anonim ***** válasza:
73%
hajrá.
2009. márc. 20. 17:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
először is gondold végig,hogy mit szeretnél.ha komolyan gondolod vele,akkor számíts rá,hogy a környezetet nem biztos hogy simán lenyeli ezt a dolgot.pl.a szüleid.de ha nagyon szereted nincs akadály.viszont ha meg csak lefeküdni akarsz vele,akkor azt nem tudja meg senki.ha nagyon szeretnéd,és izgatja a fantáziád,akkor miért ne?
 3/10 anonim ***** válasza:
50%

Ne akard azt.

mert akk meglessz rólad a véleményünk.:D

4/10 anonim ***** válasza:
83%
lány 18 pasi 40. Augusztusban esküvő...
2009. márc. 20. 17:07
 5/10 anonim ***** válasza:
52%

Csodálatos párosítás...

A gyomrom fordulna ki az biztos, ha meglátnék egy ilyen párost. Esetleg a 15 éves lány 57 éves faszi párosítás lenne még egészségesebb.

25/f

2009. márc. 20. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
En egyszer belementem egy ilyenbe, de nem azt mondom,h megbantam, de nem csinalnam meg megegyszer. En 3 ev utan rajottem,h meg elni akarok es o nem tudott elengedni, aztan jott a cirkusz, zaklatas,... Tobbet soha...
2009. márc. 20. 18:19
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hááát, ugyanebben a cipőben jártam. 17 éves voltam, amikor megismertem, ő 36, ráadásul ismert ember, egymásba szerettünk, találkoztunk, beszéltünk minden nap, nem bírtuk egymás nélkül, de nekünk nem ment volna, azt mondta. Ő is már egy társra vágyott, aki mellett leélheti az életét, és félt, hogy én a korom miatt egyszer majd elhagyom, mert rájövök, hogy nekem még élnem kell. Borzasztó fájdalom volt, a kapcsolatunk egyébként közel 4 évig tartott, már neki is van barátnője, nekem is barátom, de még mindig nem tudunk szabadulni egymástól teljesen. Azt mondják, a kor nem számít. Nos, ez kapcsolat és emberfüggő. Ha Te úgy érzed, hogy mellette akarsz lenni, esetleg elkötelezni magad, és ő is így érzi, akkor tegyetek így, mert később esetleg megbánhatjátok. De ha azon gondolkozol, hogy lehet, hogy csak szeretkezni akarsz vele, akkor nem szereted igazán... Nekem ez a véleményem, remélem segített valamit.
2009. márc. 20. 18:21
 8/10 anonim ***** válasza:
66%
Utálom az ilyet...
2009. márc. 20. 19:14
 9/10 anonim ***** válasza:
53%
Akkor talán nem tudod mi az az 'igazi szerelem'...!
2009. márc. 20. 19:40
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket!
2009. márc. 25. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!