Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg különleges vagyok vagy minden pasi ezzel hitegeti a nőket?
Figyelt kérdés
megismerek valakit akkor szinte mindig előjön, hogy milyen különleges vagyok és nem átlagos hétköznapi meg titokzatos, ha nem lennél ki kéne találni...
(vonatkoztassunk el attól, hogy mindenki különleges mert nincs 2 egyforma ember)
2011. nov. 20. 17:43
3/10 LordRiwen válasza:
Szerinted ezt meg tudjuk ítélni úgy, hogy nem ismerünk téged?
4/10 anonim válasza:
Ez nem hitegetés. És amúgy honnan a francból kéne tudnunk, hogy te milyen vagy, ha semmit sem tudunk rólad? Minden fiúnak az a lány különleges, akibe az adott fiú bele van zúgva/szerelmes. Ugyanígy van a lányoknál is, a szerelmét minden ember különlegesnek tartja.
5/10 anonim válasza:
Valszeg te is különleges vagy, de nekem is minden ipse ezt mondja... :D
Szerintem azért vagy különleges, mert ők annak látnak. Akit kedvelünk/szeretünk, azt különleges személynek tartjuk.
6/10 anonim válasza:
nem tudom mit vársz? ha valaki szeretne ismerkedni veled nem mondhatja azt, hogy ugyan olyan vagy mint mindenki más.
7/10 anonim válasza:
Nekem is mindenki azt mondja, hogy mennyire különleges vagyok, bár úgy tűnik, őszintén mondják, csak nem értem. Vagy kevés nőt ismernek vagy rosszakkal hozta őket össze az élet, mert ami különleges bennem, az kifejezetten negatív.
8/10 anonim válasza:
Nem vagy különleges, csak annak, akiben megmozdítasz valamit. Nekem is sokan mondták ezt különböző pasik, de ettől nem vagyok különleges. Akit nem fogok meg, annak én is ugyanolyan átlagnő vagyok.
9/10 A kérdező kommentje:
tudom hogy nem ismertek, akkor elfelejtettem hozzá tenni, hogy szerintem átlagos vagyok, ha nem is a legátlagosabb,de nem egy nagy szám
és itt inkább személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi mindkét nem oldaláról
köszönöm az eddigi válaszokat
2011. nov. 22. 15:06
10/10 anonim válasza:
velem ezzel az indokkal szakított az exem. hogy túl különleges vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!