Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mitől lettek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mitől lettek ennyire magabiztosak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 14:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Néhány csajnak már a szükségesnél több önbizalma van (gondolom erről szól a kérdés). Ennek nyilván az az oka, hogy tisztában vannak vele, hogy mennyire vonzóak, és ezzel visszaélnek. Nem egy szimpatikus mentalitás, de ez van.
2011. jún. 9. 15:08
 12/16 anonim ***** válasza:

14:47

Oké, most már értem.

Szerintem ez nem feltétlenül magabiztosság, hanem bunkóság.

Azt senkitől nem várhatod el, hogy ha valamiért nagyon nem jössz be neki, nem vagy szimpatikus, csak sajnálatból, vagy emberbaráti szeretetből legyen veled. Viszont az nem vall valami intelligens viselkedésre, ha nem elég, hogy elutasítanak, hanem még bunkón, vagy megalázóan is teszik ezt. Így is éppen elég kellemetlen egy visszautasítás, hát még ha rá is tesznek egy lapáttal.

De, mint mondtam, ez nem feltétlenül önbizalom kérdése.

2011. jún. 9. 15:13
 13/16 anonim ***** válasza:
mert nem a normális, jó réteget nézed.....valóban sok fiatal lány érzi azt h ő sz@rta a spanyol viaszt, nagyon sokan oda vannak magukért szinte már istenítik magukat h ilyen meg olyan jók és h ilyen meg olyan barátom lesz mert megtehetem.....szerintem nem kell bemutatnom őket csak feldobtam pár példát....a lényeg h én sem értem mert elvileg ugyan olyan ember mint én csak külsőre lehet jobban meg van áldva viszont szerencsére a külső nem maradandó mert az időt nem lehet legyőzni így tehát a szép belsőmmel lehet többet fogok elérni és nem fogok pofára esni ha nem tudok a külsőmre támaszkodni.....de mint az elején mondtam h ezek a beképzelt réteg a normális nők hidd el nincsenek elszállva maguktól sőt inkább szerények, általában lebecsülik magukat:)
2011. jún. 9. 15:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
A szépség mulandó. B*szhatják, ha majd a harmincas éveik-közepén-végén nem kellenek majd senkinek, mivel a nők "hamarabb öregszenek".
2011. jún. 9. 19:02
 15/16 anonim ***** válasza:

19:02

Akkorra már a legtöbben férjhez mennek.

2011. jún. 9. 23:13
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
nem minden nő magabiztos.az hogy magabiztos valaki több dologtól is függ PL:ha sokan mondják neki nap mint nap h jaj de szép vagy elhiszi és az utcán is úgy megy végig és más is szépnek látja.meg ha 2 kiló smink van rajta azt hiszi h szép :/
2011. jún. 23. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!