Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mitől lettek ennyire magabiztosak?
Sajnos nem vagyunk mindnyájan azok.
22/N szingli
Mert azt hiszik, hogy a külsővel mindent elérhetnek és sajnos nagyon sok szerencsétlen barom van, aki mindent meg is tesz nekik, csak nő közelébe jussanak már, tehát ezt a nézetet erősítik meg bennük.
A magabiztosság amúgy nem egyenlő a beképzeltséggel.
Milyen értelemben mondod ezt a magabiztosságot? Elég nehéz néha az élet, sok kudarc is éri az embert akár a magánéletben, akár a munkahelyen. Nem minden nő magabiztos, sokszor vannak kétségeink.
Pontosan mire gondolsz?
Az nem magabiztosság, hanem beképzeltség és tahóság... Én is magabiztos vagyok, de még senkit nem küldtem el bunkón, csak azért mert nem tetszett. Ettől még lehet kulturáltan beszélni másokkal.
Mellesleg ez olyan, hogy mindig vannak lányok-fiúk akik sokmindenkinek tetszenek és sokmindenki meghalna érte, hogy megszerezhesse, valakinek azonban pont ők nem kellenek (általában a kiszemelt illetőjüknek), valaki meg azt hiszi magáról, hogy senkinek sem kell, ő meg pont képtelen beérni azzal az egy személlyel, akinek meg ő jelentené a világot. Szerintem ez elég ironikus, de így van, ha megnézitek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!