Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mitől lettek ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mitől lettek ennyire magabiztosak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 9. 14:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert megtehetik
2011. jún. 9. 14:11
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Mert büszkék vagyunk és van is mire!
2011. jún. 9. 14:13
 3/16 anonim ***** válasza:

Sajnos nem vagyunk mindnyájan azok.

22/N szingli

2011. jún. 9. 14:14
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Vannak csajok akik ku.rvára büszkék a semmire,és ők csodálkoznak a legjobban h nincs senkijük és nem általánosítok.
2011. jún. 9. 14:16
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert azt hiszik, hogy a külsővel mindent elérhetnek és sajnos nagyon sok szerencsétlen barom van, aki mindent meg is tesz nekik, csak nő közelébe jussanak már, tehát ezt a nézetet erősítik meg bennük.

A magabiztosság amúgy nem egyenlő a beképzeltséggel.

2011. jún. 9. 14:17
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Mert jól érzem magamat a bőrömben, jól megy az egyetem, boldog, szerető családom van, imádnivaló párom, és két tündéri kutyusom... Büszke vagyok rájuk, hatalmas támaszt jelentenek számomra mindannyian, és nincs okom nem magabiztosnak lenni! :)
2011. jún. 9. 14:23
 7/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem itt igazéból nem a magabiztosságról van szó, hanem, hogy ku.rvára oda vannak maguktól egyesek. Pedig semmi okuk nincs rá, hogy olyan nagynak képzeljék magukat. De hát ők tudják. :)
2011. jún. 9. 14:31
 8/16 anonim ***** válasza:

Milyen értelemben mondod ezt a magabiztosságot? Elég nehéz néha az élet, sok kudarc is éri az embert akár a magánéletben, akár a munkahelyen. Nem minden nő magabiztos, sokszor vannak kétségeink.

Pontosan mire gondolsz?

2011. jún. 9. 14:47
 9/16 A kérdező kommentje:
Én inkább arra gondolok amikor bunkón utasítanak vissza. Mert tudják, hogy megtehetik, mert én hozzájuk képest 1 nulla vagyok.
2011. jún. 9. 14:47
 10/16 anonim ***** válasza:

Az nem magabiztosság, hanem beképzeltség és tahóság... Én is magabiztos vagyok, de még senkit nem küldtem el bunkón, csak azért mert nem tetszett. Ettől még lehet kulturáltan beszélni másokkal.

Mellesleg ez olyan, hogy mindig vannak lányok-fiúk akik sokmindenkinek tetszenek és sokmindenki meghalna érte, hogy megszerezhesse, valakinek azonban pont ők nem kellenek (általában a kiszemelt illetőjüknek), valaki meg azt hiszi magáról, hogy senkinek sem kell, ő meg pont képtelen beérni azzal az egy személlyel, akinek meg ő jelentené a világot. Szerintem ez elég ironikus, de így van, ha megnézitek...

2011. jún. 9. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!