Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért engedjük előre udvariasan a lányokat, hogy hátulról jól megbámulhassuk őket?
Gondolom tiszteletből, mert ők a gyengébb nem.
Én nőként előre engedem a gyerekeket, nem előttük ugrok fel.
Hogy miért?
Azért mert jól esik kedveskedni egy női mosoly mindig jól jön és jólesik kedveskedni.
Ahhoz pedig nem kell indok, hogy a lányokat hátulról megbámulhassuk. :).
22f
Mmm. Nem, engem anyukám mindig leszidott ha pl bementem konyhában miközben ö kijött volna, hogy ugye nőket előre kell engedni. Általában előre szoktam vagy tartom ajtót ha nem 50 méterre van.
Ez a ö kapja pofont kocsmában először XD. Pont azért van hogy elvileg fiúnak kéne bemenni először.
"tiszteletből alakult ki. én nőként kinyitom az ajtót pl. egy 85 éves néni előtt és előreengedem, pedig nem vagyok kíváncsi a fenekére. aki kapott valamilyen szintű neveltetést az előre engedi a nőket és az időseket az ajtóban, kivéve nyilvános helyen befelé menet. aki nem, az meg bunkó. ennyi ez az egész."
Én azért szoktam a vén banyákat mosolyogva előre engedni, hogy kitegyem eléjük a lábamat és jól pofára essenek. A becsapódástól általában elejtik a táskájukat, én meg vidáman elszaladhatok vele... Ezeket szoktam én talált tárgyaknak hívni... Persze mikor egy fiatal pipi akar előttem bemenni, azt meg azért engedem előre, hogy jól rácsapjak vagy belemarkoljak a hátsójába... (Rézműves Renátó voltam)
Háááááááááát biza megfordult már a fejemben ez a dolog. Nem kérdeztél hülyeséget Kérdező :D
Bizony voltak szituációk mikor erős késztetést dobott egy szép lány látványa az udvariasságomra :DDDD
De alapból udvarias stílusú vagyok, nem válogatok, hogy kinek nyitok ajtót stb... :D Csak azért ilyen szituációkban a férfi ember fia bizony jobban odafigyel az előzékenységre! :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!