Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ilyen oldik mo-n tilosak
egyàltlàn hogy talàltad????
de igaz ez 1 olyan torvèny ami tàgan kijàtszhato!
De üzlet szempontjából kiváncsi volnék kb hány előfizetőjük lehet ezeknek az oldalaknak.
Néhány oldalon nem keveset kérnek azért egy havi hozzáférésért, 30-70 dollárig.
Mi a céljuk?? Pénz. Mind1 ha a kislány otthon elsírja magát vagy bármi más csak pénz legyen. Feltételezem akárhol lehet csak attól még nem biztos hogy legális is.
Az hogy mindent belehet tiltani hát elméletben ugye van értelme, de hülyeség. Egyébként meg nem mászkálhatsz utcán késsel vagy hasonló, hiába csak a konyhakésed és épp kenyeret vágni mész.
Na ha meg érdeklődsz valami plusz iránt mint írtad, hát ha neked okék a körülmények aminél vagy akkor úgyse fogja senki tudni hogy te vagy.
Engem az sem nagyon érdekelne ha tudnák amennyiben ennek van piaca és a tevékenység büntetlenül folytatható itthon is.
Van aki wc-t pucol, van aki pénzért kefél, én webszolgáltatást üzemeltetnék, ha van rá igény,
idővel meg fotostúdiót is.
De lényegében nekem tökmindegy mi a tevékenység,
csak keresni lehessen vele, azaz igény legyen rá és lehetőleg ne megfoghatatlan kattintásokból meg hirdetési felületekből, hanem kőkemény előfizető userekből.
Amúgy ahogy nézem a jogi nyilatkozatból az oldal amerikai.
Ez lenne a lehetőségek hazája? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!