Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni ezt?
Van egy srác,akinek szerintem nem jövök be,de ez nem bíztos,de szerintem nem,hiszen olyan ronda vagyok,hogy egy ilyen jó pasinak biztos hogy nem jönnék be.Szeretném vhogy elfelejteni,és elfogadni ezt,de olyan nehéz:(
17/L
nagyon félre értettétek amit írtam:)
Nem azt mondtam hogy felsőbbrendűnek érezze magát,hanem legyen tisztába önmagával!
(és így letudja azt is szűrni hogy bejön e srácnak mivel sokkal tisztábban látja a helyzetet-> nem esik pofára,ill.könnyebben is tudja ott hagyni)
Én azt mondom,hogy amíg ennyire nem bízol magadban addig "fölösleges"valaki után epekedni.Mert lehet hogy bejössz neki,össze is jöttök de nem leszel boldog a kapcsolatba(féltékenykedni fogsz stb) mert kevesebbnek érzed magad a többi lánynál a srácot pedig sokkal többnek tartod magadnál.
Ismétlem: csak akkor tudsz egy egészséges,normális(jó működő) kapcsolatot létesíteni,ha a magad háza táján raksz rendet!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!