Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Használt már ki titeket fiú?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használt már ki titeket fiú? Hogy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 21:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tartozik pénzzel a kis kcsög.22/F
2011. jún. 7. 21:28
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Engem egy lány egyszer.

Csak a szexre kellettem neki! Semmi másra. Nem voltak bensőséges érzelmei irántam, csak nagyon bejöttem neki. Vad, állatias szexben kicsúcsosodó aktust folytattunk és többször is kihasznált egymás után! Minden gyönyör, amit együtt átéltünk, csak hazugság volt, mert nem szeretett és nem akart semmi komolyat!

Azóta sem tudtam túltenni magam rajta :(

2011. jún. 7. 21:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
igen:( csak arra kellettem,csak a szex volt neki fontos.a szemembe hazudott,hizelgett,aztán meg egyik percröl a másikra fél év után dobott. nem kivánom senkinek ezt az érzést!föleg hogy még egyértelmüvé tette ezt számomra a végén!
2011. jún. 7. 22:00
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen... mindig ez van... a pasik csak kihasználnak :(

34/F

2011. jún. 9. 16:26
 5/11 anonim válasza:
Vad, állatias szexben kicsúcsosodó aktust folytattunk . xD muhaha. ez állati költői . nagyon tetszik.;)
2011. jún. 9. 16:37
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

Előadta a jófiút, a türelmes szőke herceget stb. Szexeltünk, azóta se láttam.

Azóta nem hiszek a jófiúkban és utálok minden ilyen ro.hadt hülyegyereket aki előadja a nagy lovagiast... Mind azt akarja. Abban bízom akire azt mondják bunkó, mert közli előre, hogy mit akar. Pedig ők általában nem hazudnak.

Pasim is ilyen, szóval tudom miről beszélek. Jófiúk nem léteznek.

20L

2011. jún. 9. 16:38
 7/11 anonim ***** válasza:
77%
viszont 0%-osok nagy egoval igen,aki szerint így van,,nyomjon egy igent:)
2011. jún. 9. 16:40
 8/11 anonim ***** válasza:

hejj vannak jófiúk :D

vannak olyan flegma haverom, aki 1 percnyi időt / fáradságot nem venne hogy átverjen valakit. de, mégis tipikus jófiú. csak éppen harcművész és lesz.arja kit lehetne kihasználni. sőt, én is hasonló vagyok. ;)

2011. jún. 9. 16:44
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
sztem meg a csajoknál nem létezik olyan, hogy jó, és ők teszik tönkre a fiúkat xD
2011. jún. 9. 17:05
 10/11 anonim válasza:
32%
velem az történt hogy egy hétig jártunk mert miután negyedszer is megdöntött azt monda hogy ennyi elég is volt utánna pedig nem kersett.de én nem bánkodtam mert jol éreztem magam föleg mikor a haverja is jött és hármasba csináltuk...non jo élmény aki nem probálta annak ajánlom!!!!!!!
2011. jún. 9. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!