Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használt már ki titeket fiú? Hogy?
Engem egy lány egyszer.
Csak a szexre kellettem neki! Semmi másra. Nem voltak bensőséges érzelmei irántam, csak nagyon bejöttem neki. Vad, állatias szexben kicsúcsosodó aktust folytattunk és többször is kihasznált egymás után! Minden gyönyör, amit együtt átéltünk, csak hazugság volt, mert nem szeretett és nem akart semmi komolyat!
Azóta sem tudtam túltenni magam rajta :(
Igen... mindig ez van... a pasik csak kihasználnak :(
34/F
Előadta a jófiút, a türelmes szőke herceget stb. Szexeltünk, azóta se láttam.
Azóta nem hiszek a jófiúkban és utálok minden ilyen ro.hadt hülyegyereket aki előadja a nagy lovagiast... Mind azt akarja. Abban bízom akire azt mondják bunkó, mert közli előre, hogy mit akar. Pedig ők általában nem hazudnak.
Pasim is ilyen, szóval tudom miről beszélek. Jófiúk nem léteznek.
20L
hejj vannak jófiúk :D
vannak olyan flegma haverom, aki 1 percnyi időt / fáradságot nem venne hogy átverjen valakit. de, mégis tipikus jófiú. csak éppen harcművész és lesz.arja kit lehetne kihasználni. sőt, én is hasonló vagyok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!