Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik 1 lány és nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik 1 lány és nem tudom mit tudnék csinálni?

Figyelt kérdés
19éveserk vagyunk és főiskolára járunk. Nem vagyunk még egyenlőre beszélőviszonyban , de ezen változtatni akarok minél előbb. Most arra gondoltam h "hiányzok" egyik óráról és elkérem a füzetét... aztán meg már odamehetek ugye hozzá , a másik amire gondoltam h a füzetet"elfelejtem visszavinni" és mondom neki hogy írjon rám msnen és már akkor már másról is lehet ott beszélgetni nem csak az óráról:) ( ja és igen felvettem már msnre meg iwiwre is csak ritkán jár fel msnre , nagyon ritkán). Melyik lenne a jobb ötlet? Esetleg valami mást?
2009. márc. 19. 20:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát ha elkéred a füzetét, és visszaadod simán. Ha nem adod, csak később, akkor se neten írogass, az arra jó, h legalább lesz okotok beszélni, szót váltani. MSN-t, iwiwet itt felejtsd el, először személyesen
2009. márc. 19. 20:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem nem mindenkinek szimpatikus, ha ismeretlenül már jegyzeteket kérnek tőlük. Én pl. nagyon utálom, és nem adnék. Az sem éppen jó pont, ha az ember elfelejti visszaadni a füzetét, és még neki kelljen emiatt fáradnia.

Beszélgethetsz vele egyébként is, szünetben, lyukasórán, könyvtárban, büfénél stb., és témaként a főiskola rengeteg lehetőséget ad. Ha feltétlenül valamilyen jegyzetkérős megoldást szeretnél, akkor előtte mindenképp legyen előtte már valamilyen ismertségetek.

2009. márc. 19. 20:21
 3/5 anonim válasza:
Szerintem az msn is jó ötlet ha szégyenlősek vagytok, de végülis ha már elkéred a füzetét, kérdezhetsz tőle vmi mást is ami oda kapcsolódik, amivel elkezdődik egy beszélgetés és innen már elvileg megy a dolog magától..
2009. márc. 19. 20:22
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam hogy amúgy az órái nagy része vele van , tehát azért már csak csak ismer( pl iwiwen is visszajelölt?) a másik meg: beszélgetni csak úgy hát hmm ezzel 4 probléma van 1 az én haverom 3 meg az ő barátnői.
2009. márc. 19. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát, barátom, pedig az a tapasztalat, hogy általában nem szeretik, ha valaki elektronikusan akar velük megismerkedni. Akkor meg különösen, ha lenne rá más lehetősége is. Úgyhogy bátorság! :) A haverokat meg csak le lehet rázni valahogy...
2009. márc. 19. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!