Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki múltam vége, nem bírom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki múltam vége, nem bírom tovább. Már csak azért írom ki ezt a kérdést mert megerősítést szeretnék arra, hogy igen is szar helyzetben vagyok. (? )

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy eddig bírtam ma került fel az i-re az a bizonyos pont. 20 éves férfi vagyok, 3 évig boldog párkapcsolatban éltem egy velem egykorú lánnyal, aki tegnap kidobott engem, de nem is akárhogy, megalázott. Szememre hányta a hibáimat, hogy miket csináltam rosszul (pl.: kb 1 hónapja szex közben sikerült lerúgnom a gyertyát az ágy mellól, de nem lett tűz meg semmi).

Na ez engem nagyon is szíven ütött, de sajnos nekem itthon sincsenek rendben a dolgok, röpke 20 évem alatt sose kaptam semilyen szülői támogatást, ha rossz jegyet kaptam akkor balhé, balhé után következett ha jót akkor meg senkit sem érdekelt csak szerezzek még többet. van 2 testvérem(1 fiú és 1 lány) Idősebbek mindketten a fiú az idősebb. Mikor én megszülettem a báttyám elakart itthonról költözni, mert utált engem, végül meg is tette de nem pont emiatt csak ez is közrejátszott. 6 éves voltam.

A nővérem volt az én igazi anyukám, mindenhova ő vitt és szinte ő nevelt fel 10 évesen összeveszett a szüleimmel és elköltözött itthonról, engem hátrahagyva, másfél év után jött a telefon, hogy házasodni fog és mint kiderült terhes. Ez az egész összehozta a családot újra, csak annyi különbséggel, hogy a báttyám továbbra is leszart engem és onnantól a kissebbik tesóm is. Soha nem hív fel nem érdekli mi van velem, én ha keresem 1-2 percet beszél velem holott anyámmal órákat szokott. Sajnos az egyetemen se megy túl jól a teljesítés, sikerült megbuknom a két legnehezebb tantárgyból de hiába tanultam rá. Kitört a harmadik világháború, hogy én egy senki házi vagyok meg stb. és folyamatosan a szüleim is rávilágítanak arra, hogy nem tudok semmit sem jól csinálni tehát folyamatos stressz és nyomás alatt éltem eddig amit a barátnőm segítségével tudtam csak átvészelni eddig meg a sportnak köszönhetően. Sportolok, és konditerembe is járok de valahogy az idegességem csak arra a röpke pár órácskára száll el amíg a teremben vagy a pályán vagyok.

Már nem érzek semilyen késztetést arra, hogy jól csináljak bármit is, eddig elfolytották bennem az érzéseket, sose sikerült kiadnom magamból mindig én maradtam szarban. A szüleim jó házasságban élnek nem nagyon szoktak veszekedni, és kicsit gazdagabbak vagyunk az átlagnál. Életem során tényleg szinte bármit megkaptam amit szerettem volna a szüleimtől, kivéve a szeretetet. Egy normális férfinak tartom magam, nem vagyok dagadt és pattanásos sem de mégis a barátnőmért kb. fél évet kűzdöttem mire az enyém lett és sajnos életem során pozitív visszajelzést nem nagyon kaptam senkitől. Elvileg mindent szarul csinálok ha pedig valami mégis jó senkit sem érdekel. Szóval szerintem ezzel ennyi, nincs értelme magamat tovább nyúzni, egész életemben edzettem elértem sikereket de senkit sem érdekelt. Tanultam sikereket értem el senkit sem érdekelt. Bármit tettem, bármilyen jó ember voltam, bármilyen rossz, a csajokat nem érdekeltem (most kezdek rájönni, hogy a barátnőm lehet pénz miatt volt velem). Tesóimat sem érdeklem se a szüleimet, sikerült teljesen érzéketlennek lennem szóval szerintem itt a vége.

Tudom, hogy vannak mások rosszabb helyzetben pl.: nincs mit enni (ami tényleg elég szomorú) de sajnos én lelkiterorrban élek évek óta és úgy érzem ettől roszabb nincs.

2011. jún. 7. 14:51
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Miért csináljam? Magadért!
2011. jún. 7. 15:14
 12/33 anonim ***** válasza:

Van kiút.

Meg kell próbálni új életet kezdeni. Máshol. Nehéz lesz.

Új dolgokat kell keresni vagy majd jönnek maguktól.

Ismerős a helyzet, sajnos én még nem tudtam lelépni itthonról. Vannak még befejezetlen ügyeim, amivel én is baromira szenvedek, mert már nem látom értelmét nekik. De pont a célnál feladni a legnagyobb hülyeség lenne. Viszont barmira nem megy már a tanulás sem.

És persze se munkahely, se pénz, SE LEHETŐSÉG hogy megpattanjak. "Barátok" elhagytak. Csak ha kell valami nekik, akkor keresnek.

Egész életemben én voltam a negatív példa, a fekete bárány. Sosem kaptam dicséretet én sem. Hiába tettem oda magam maximálisan, de persze ha csak 1 hibát is vétettem, akkor rögtön "karóba húztak".

Azóta sza-rok mindenre és mindenkire.

1-2 új dolgot azért sikerült találnom, ami néha felvidít.

2011. jún. 7. 15:15
 13/33 anonim ***** válasza:
mindenből van kiút én ezt már nagyon jól megtanultam.ne aggódj hamarosan megoldódik minden
2011. jún. 7. 15:16
 14/33 A kérdező kommentje:

15:05 nem hiszem, hogy több vagyok annál. Sajnos ezek a dolgok egészen kisgyerek koromig visszavezethetőek 3 évesen eltörtem egy poharat pofán vágtak érte. Az a baj, hogy nem csak a szüleimtől kaptam negatívumokat. Nálam is úgy van, hogy ha apám nekem ugrik valamiért anyám igazat ad neki. Én tényleg próbáltam mindent, ha megkértek valamire megcsináltam ha kis hiba volt benne rögtön jött az ordibálás érte. Mind a ketten rajtam töltik ki az idegüket. És sajnos én sehonnan sem kapok támogatást, barátoknak nem akarok beszélni róla, nem értenék meg mert akárhányszor itt voltak mindig rendes családnak látszottunk. Mit kezdenének velem ?

Talpra állnék legszívesebben én is de nem tudom, hogy kezdjem el.

15:07 Felneveltek ez igaz, de szeretet nélkül nagyon rossz és tényleg elhagyva érzem magamat. Mint akit tényleg magára hagytak. Ahogyan a 15:05 ösnek is leírtam. Ha én nekem arra kell gondolnom, hogy bármit is tesznek csak a szüleim akkor ők miértnem gondolnak arra, hogy csak gyerek vagyok? Emlékszek belekezdtem pókerezni, jöttek a sikerek nyertem sok pénzt, megkaptam, hogy csak ebből akarok élni és semirekellő vagyok, ezután beütött a bukószéria és elbuktam sokat. Azóta sem játszottam. Belekezdtem kondizni, ez is kit érdekel? SENKIT!!

Sportban is kezdőszintről 2 hónap alatt eljutottam a kezdőbe csapatba. Kit érdekelt? SENKIT.

Jó dolgok vannak kétségtelen. De amikor első félévben matekből (akkor legnehezebbnek számított) 4 est hoztam haza ugyanúgy leszarták, ok fiam ügyes menj tanulni. ennyit kaptam.

2011. jún. 7. 15:21
 15/33 anonim ***** válasza:

15:07-es vagyok: Nálam is ez van, elvárják, hogy teljesítsek, és ezt természetesnek veszik. Pl. amikor angolból csináltam a felsőfokúmat, szétizgultam az agyam, ők meg annyit mondtak, hogy olyan opció nincs, hogy nem sikerül, és amikor bőgve hívtam fel őket, hogy sikerült, akkor annyit mondtak, hogy helyes. De nem tudom miért, engem ez nem tölt el elégedetlenséggel, mert azt érzem, hogy mindent megkapok, amit csak szeretnék, ruhát, cipőt, táskát, nyaralást, jogsit, stb. - ezért tartozom nekik azzal, hogy teljesítek. De persze lehet, hogy teljesen más a helyzet nálunk ettől függetlenül. Csak én ezt így látom.

19/L

2011. jún. 7. 15:26
 16/33 A kérdező kommentje:

15:14 Magamért igen jogos. Magamárt csináltam, mert másért nincs mit csinálnom, tudod megteszem én önmagamért amit lehet, de ahhoz, hogy sikerüljön támogatás is kell. (nem minden esetben). És így lelkileg nem sok támogatásom van.

15:15 Igen ez a fekete bárány dolog nálam is megvan. És én sose csináltam semmit sem jól. sokszor változtattam életem során, hogy jobb legyen kerestem a kiútat, de nem sikerült. Mindig is olyan voltam, hogy sose adtam fel semmit, de úgy érzem, hogy a küzdelmeimnek nincs gyümölcse.

15:16 Ebben bíziok kb ovodás korom óta, hogy csak jobb lesz. Minden nap mikor felkeltem arra gondoltam, hogy jobb lesz az a nap. ÉS amikor veszekedés nélkül eltelt egy nap hálát adtam az istennek.

15:26 Nem csak a tanulásban való sikerekre gondoltam. Hanem más dologban is. Ha kérnek tőlem valamit, akkor utána egyből a hibákat keresik benne.

2011. jún. 7. 15:29
 17/33 anonim ***** válasza:

Még ha igaz is ez a sok marhaság, amit itt összehordtál (te voltál 10 éves vagy a nővéred - nővéred nem az anyád, neked ugyanannyi felhívni őt, mint neki téged), akkor is - ez a TE problémád, nem tartozik sem ránk, sem a csajokra. Felnőtt ember van, TE vagy felelős a sorsodért, nem mások. Minél előbb megtanulod, annál könnyebb lesz a dolgod.

*Tanultam sikereket értem el senkit sem érdekelt.

Mert nem másnak tanulsz és nem másnak éred el a sikereket, hanem magadnak. (És akkor végülis tanultál és sikereket értél el vagy megbuktál?)

*megalázott. Szememre hányta a hibáimat, hogy miket csináltam rosszul

Ez még nem megalázás. Normális ember tanul belőle, neked is hasznos lesz még. Sokkal korrektebb, mintha nem mondd semmit, és akkor meg azon kínlódnál, hogy mit rondottál el.

2011. jún. 7. 15:32
 18/33 anonim ***** válasza:
Azt tanuld meg, az eredményt elismerik, de lehet csak magukban, maximalisták szüleid, és ezért ha valami rossz van azt jobban fejedhez vágják, ismerős.
2011. jún. 7. 15:39
 19/33 A kérdező kommentje:

15:32 Ha marhaságnak tartod akkor minek jöttél ide okoskodni? Ha nem sikerült volna elolvasni idézem: "Soha nem hív fel nem érdekli mi van velem, én ha keresem 1-2 percet beszél velem holott anyámmal órákat szokott."Szoktam keresni.

Tanultam, sikereket értem el pl.: matekverseny a régebbiekre gondoltam. Most igen megbuktam! Szarom le már biztos én vagyok az első.

Nem megalázás, a közös barátaink előtt elhordani a hibáimat és jelenetet rendezni.

Igen igazad van, nem tartozik senkire. Elnézést, hogy feltettem a kérdést.

2011. jún. 7. 15:43
 20/33 anonim ***** válasza:
Az a helyzet, hogy túl érzékeny vagy, most meg összejöttek a dolgok, ennyi. Egy bajod van, nem tudod magad kívülről szemlélni, amiket leírtál, nagyjából saját- és az összes haverom családjában fel tudnám sorolni. Ha valamennyire kívülről látnád magad, ahogy a többieket, rájönnél, hogy pontosan azt az életet éled, mint bárki más. Barátnőm pl. gimnazistaként egy karót nyelt, rendmániás, kitűnő tanuló volt végig, odahaza meg semmirekellőnek tartották csak azért, mert nem egész nap a könyv felett ült, pedig az átlaga nem követelte meg, hogy ezt tegye. Ismerek egy csajt, akit a fogorvos apuka azért nézett semmibe, és hangoztatta ezt bárki előtt, mert bölcsész szakra akart jelentkezni, mert az érdekelte, és oda meg csak a hülyék járnak. Soroljam még? Tudnám oldalakon keresztül! Az élet ilyen, más dolgok miatt meg nagyon szép ois tud lenni. A sérelmekből tanulni és erősödni kell, mert lesz még bőven, hidd el!
2011. jún. 7. 15:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!