Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda és szegény pasik - csak a makokmarcsa marad?
A ronda és szegény pasik addig lesznek egyedül, amíg rá nem jönnek hogy ők is értékes emberek, és el nem kezdik tisztelni magukat. Amíg magukban nem látni tisztelni, szeretni valót, addig egy nő mégis mit lásson bennük?
Fel kell nőni, mind a pasiknak, mind a nőknek, és nem siránkozni, hogy ronda, szegény, kövér, alacsony, stb vagyok...
A válasz írója 89%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:50
nehéz ez ezeknek mikor a média rombolja a férfiak és nők ideálját..
Elöször is tisztázni kellene a szegénység fogalmát.
Ha találsz egy olyan Nöt akinek az a szegénység, hogy nincs kenyérre vagy egyáltalán elismeri, hogy van töle szegényebb, akkor összeteheted a két kezed.
Viszont vannak Nök, akiknek az a szegénység, ha nincs legalább autód és x mennyiségü havi jövedelmed, amiböl furikázhatod, etetheted, itathatod.
Inkább a lelke legyen gazdag egy embernek.
Nagyon kevés olyan Nöt, Férfit ismerek akik tehetösebbek és megmaradtak egy normális szinten, azon a szinten amikor még a tulajdonságok alapján mérik le a másikat, nem pedig a vagyonuk alapján.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:16
Tudom, hogy nehéz :) Nekem is az (volt). 22 éves vagyok, és én is átestem ezen a "ronda vagyok, senkinek nem kellek" dolgon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!