Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Járnál egy számítógépes kockával?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál egy számítógépes kockával?

Figyelt kérdés
2011. jún. 7. 08:40
 1/9 anonim ***** válasza:

Mai világba mit értesz kocka alatt? Am ha mellette sportol, kedves, és jó az ágyban ja. F/18

( Vannak lány kockák is mielőtt valaki lemelegezne ... )

2011. jún. 7. 08:59
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha vonzódom hozzá akkor igen. Persze csak akkor ha tudunk a kockasága mellett közös programokat is szervezni amiket mindketten élvezünk.

27/N

2011. jún. 7. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:
"számítógépes kocka" = egy térbeli test , melynek minden oldala négyzet és van számítógépe ... nem , nem járnék .
2011. jún. 7. 09:52
 4/9 anonim ***** válasza:

a teljesen szigorú értelemben vett kockával nem...aki több időt töltene a számítógépével mint velem, akivel nem lehet kimozdulni, társasági életet élni, pörögni, akinek nincsenek barátai, teljesen antiszoc, és beszélgetni sem igazán lehet vele semmi értelmesről csak a gépről meg a játékokról...

nem, már az első szónál elhajtanám az ilyet...de szerencsére ez a veszély nem fenyeget, mert a kockák olyan balfékek, hogy nem igazán mernek élőben csajozni, max neten :D

2011. jún. 7. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem programozó a párom, és elég nagy kocka :D De szerencsére meg tudja találni az egyensúlyt a virtuális és a való élet közt. Már lassan egy éve együtt vagyunk :)
2011. jún. 7. 10:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én is informatikusnak tanulok, de nem tartom magam kockának. Persze inkább a csajt választom mint a gépet :D
2011. jún. 7. 15:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Régebben énis elég sokat "kockultam", mert akkor szakítottam a barátnőmmel, és muszáj voltam elterelni a gondolataimat.A jelenlegi barátnőmet a szerveren ismertem meg, vagyis ismertem mert nem messze lakik tőlem, csak egyre többet beszélgettünk játék közben is.Utána összejöttünk, énis-ő is hanyagoljuk a gépet azóta.
2011. jún. 7. 17:07
 8/9 anonim ***** válasza:
A kockaság mértékétől függ. :D
2011. jún. 7. 18:25
 9/9 KÁJKLÜPSZ válasza:
Én is "kocka" vagyok hazaérek suliból 3-4 órát gépezek,de valakinek tetszem...Nem tom hogy xD
2013. ápr. 2. 07:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!