Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok milyen pasikra mondjátok azt hogy nagyképű?
Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 21:28
11/33 B.angel válasza:
Ezt te se gondolhatod komolyan! Sosem hazudtam! És ez így is marad, ha hiszed, ha nem! Ha továbbra is úgy érzed, hogy hazudok, annak ellenére, hogy semmit nem tudsz rólam... akkor így jártál! :)
12/33 anonim válasza:
Nem azt mondom h direkt hazudsz, egyszerűen ti nők magatoknak is hazudtok, amikor erről van szó :)
13/33 B.angel válasza:
De fogd már fel könyörgöm, hogy NEM, ebben sem hazudok!!!! Ha így lenne, csak tökéletes pasival járnék. Aki magas, jóképű, kisportolt, legalábbis mások szerint és önmaga szerint. De nekem egész más az ideálom. A párom közel sem tökéletes, mégis mindennél jobban szeretem őt, és eszem ágában sincs megváltoztatni, amíg ő nem akar magától.
14/33 anonim válasza:
Senki se tökéletes, így olyan pasid nem lehet. De ha ronda lenne a pasid, akkor soha nem tudtál volna beleszeretni, ezt bármibe lefogadnám.
15/33 B.angel válasza:
phúúú... A rondaság és a szépség mind a kettő relatív fogalom. Volt olyan fiúm, akit senki se tartott helyesnek az ég világon, és akkor egyszer csak jöttem én és azt mondtam: Hé, tetszik, ahogy rám néz, mert úgy néz rám, akin látszik, hogy tud szeretni és hűséges! Mindössze ennyi kellett hozzá. A mostani fiúmat nagyon-nagyon helyesnek tartom, viszont mondta, hogy mások egyáltalán nem tartják annak, nem tudom, mert nem hallottam, hogy bárki mondott volna ilyet. Viszont, azt igen, hogy nem tartják túl vékonynak. ÉS tudod mit? Nekem ÍGY tetszik, mondtam is neki, ha lemer adni a hasából... :)
16/33 anonim válasza:
Persze, az ízlések vmilyen szinten különböznek, ebben egyetértek. Viszont már leírtam, nem tom h ide v máshova, h vannak annyira ronda emberek, akiket mindenki rondának tart. Na az ilyeneknek nincs esélyük normális bnőt találni, bármit tesznek. Én is ezek közé tartozom.
17/33 B.angel válasza:
Hasonlítasz egy ismerősömre... kísértetiesen. Elmondom neked, hogy engem az osztálytársaim 98%-a rondának tarott.. volt, hogy idegen emberek (persze csak fiúk/férfiak.. tessék itt egy kis általánosítás neked, mert ezt úgyis szereted) lerondáztak. És akkor megérkezett az életembe Ő..és azt mondta, el se tudja képzelni, hogy valaha is mondhattak rám olyat, hogy csúnya, mert gyönyörű vagyok. És tudod mit? Azóta rengeteg embertől kaptam bókot! Hogy miért? Mert önbizalom kérdése az egész. Nekem Ő adott önbizalmat. Neked is csak egy értelmes, kedves, hűséges és legfőképp nem külső alapján ítélő NŐ kéne! Eddig kiknél próbálkoztál, hogy ennyire negatív vagy? Lefogadom, ha nem lennél ennyire arrogáns és általánosító többen szeretnének! Én már kezdelek megérteni...
18/33 anonim válasza:
Nem akartam arrogáns lenni, ha úgy sikerült, akkor bocsi! De énrám még soha senki nem mondta, h jól néznék ki, születésemtől kezdve mindenki rondának tart. Pedig nem úgy születtem, h ne lett volna önbizalmam. Abban viszont biztos vagyok, h nem létezik olyan lány, akinek ne a külső lenne a legfontosabb. Nekem se volt még dolgom olyannal, akit ne zavart volna a rondaságom, és más (ennyire) ronda férfit se láttam még soha bnővel.
19/33 B.angel válasza:
Jaj, nem hiszem el! Oké... Nézd nem mondom, hogy nincsenek olyan lányok, akik ilyenek! De sajnos vannak, ezt el kell fogadni, hagyd meg őket olyannak, aki értékeli ezt a fajta viselkedést/stílust. DE! NEM MINDEN NŐ EGYFORMA! Kérlek szépen, hallgass rám! Én olyan fiúval/pasival nem járok, aki nem szimpatikus első ránézésre, ez nem azt jelenti, hogy nem helyes. Nem tudok neked mással érvelni, minthogy egy srác az osztályomból (helyes kis arca volt) odajött hozzám és azt mondta, nagyon bejövök neki és szeretné, ha a barátnője lennék, de ránéztem és azt mondtam, helyes vagy, de nem látok benned semmit, ami megfogna. Aztán jött az a fiú, akit senki nem talált annak és én mégis megláttam benne a szépet a jót, mert úgy nyitott felém! Nem tudok neked mást mondani, mint hogy a fiúk között is jócskán akad, aki nem adja alább egy szőke cicamicánál, sok ilyennek találkoztam sajnos, de hamar túlléptem az ilyesmin és azt mondtam, kell nekem egy ilyen srác? Hát nem! És megtaláltam azt, akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz még akkor is, ha nem vagyunk 'tökéletesek'! Biztos vagyok benne, hogy rád is mondták már, hogy helyes vagy, vagy közeledtek feléd. Nem hiszem el, hogy nem. Mert a hímsovinizmusod alatt látom a jó embert benned! És ez egy jó kiinduló pont!
20/33 anonim válasza:
"egy srác az osztályomból (helyes kis arca volt) odajött hozzám és azt mondta, nagyon bejövök neki és szeretné, ha a barátnője lennék, de ránéztem és azt mondtam, helyes vagy, de nem látok benned semmit, ami megfogna."
Na ez az, bennem senki nem lát semmit, ami megfogná. Egyébként én külsőre sose válogattam igazán, mostanra pedig már ott tartok, h belsőre se, de hiába, mert a lányok mind válogatnak külsőre.
"Biztos vagyok benne, hogy rád is mondták már, hogy helyes vagy, vagy közeledtek feléd. Nem hiszem el, hogy nem."
Hát pedig nem. Soha senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!