Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 16 éves vagyok és "szerelmes"
Szerintem hagyd előtted az élet kár lekötni magad egy jóval
idősebb hapsinál.Később úgy is megbánnád.
Egy 32 éves tőled is csak "azt" akarná. Egyébként nem fogsz olyan fiút találni aki egyáltalán nem akarja (kirívó eseteket most hagyjuk). Arról nem is beszélve, hogy itt arról is szó lenne, hogy a gyereknél el kéne látnod az anyuka szerepét amikor nővérül lehetnél. Ez egy nagyon rossz gondolat. Javaslom, hogy válts más közlekedési eszközre. A helyzet az, hogy lehet nem hiszed el és most nem így látod a saját életedet is tönkretennéd vele.
18F
Velem is hasonló a helyzet, csak nálam már 3 éve tart...:/ Nem sok embernek mondtam el, de akiknek elmondtam, azt mondták, hogy persze, persze, tinikorban van ilyen fellángolás egy darabig. Akkor én is csak arra fogtam, de most már nem tudom, mi van.
Jó, most ezzel nem válaszolok a kérdésedre, de legalább tudod, hogy nem vagy egyedül :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!