Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség kellene! Ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség kellene! Ötletek?

Figyelt kérdés
Hol tudnék beszélgetni olyannal illetve olyanokkal akik hasonló cipőben vannak mint én! Az én történetem a következő: Van egy srác s vagyok én. Mind ketten kapcsolatban élünk, de egymás iránt többet érzünk mint barátság. Nem történt még semmi közöttünk, de kitudja meddig. Nem akarjuk a jelenlegi kapcsolatainkat feldobni, de megörülünk egymásért. Arra gondoltam ha valakivel vagy valakikkel kitudnám beszélni a dolgot akkor sokkal könnyebb lenne mint így hogy csak magamat emésztem. Ötletek?
2011. jún. 6. 18:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Abban a pillanatban hogy rájössz miért vágyódsz a másik csávó után, tudni fogod a megoldást. Próbálj a dolgok mögé nézni, lehet az urad most éppen nem olyan vonzó számodra mint ahogy azt hinni akarod mert teszem azt kicsit elhízott(most mondtam valamit).
2011. jún. 7. 06:06
 12/12 nagyarc19 válasza:
Én is így voltam, a barátnőmnek is volt akkor pasija nekem meg barátnőm. És mi is többet éreztünk mint barátság, de mi úgy oldottuk meg hogy nem lehet olyan párkapcsolat ahol mindenki másba szerelmes mert akkor csak kisajátítjuk a másikat, és ezért szakítottunk az akkor párunkkal és azóta vagyunk együtt.
2011. jún. 7. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!