Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idö alatt nö meg az étvágya annak aki terhes? 1 hete voltam a barátommal ennyi idö alatt nöhet az étvágya vkinek ha terhes lenne?
Figyelt kérdés
2009. márc. 19. 14:50
1/7 anonim válasza:
Elvileg 1 hét alatt nem nöhet meg, mert 2 hét a beágyazodási idő. De ha bizonytalan vagy akkor kérdezz meg egy orvost vagy majd vegyél egy tesztet, csináld meg és írd meg légyszi az eredményt!!!
Remélem össze jön a baba, drukkolok neked!!!!!!
2/7 A kérdező kommentje:
köszike!!De épp az h nem akarjuk még:$:(Mert nincs mire megszülnöm!!Alapból is sokat eszemés most picit ideges vagyok,rem csak bebeszélem magamnak h többet eszem mint szoktam!!Igaz szeretnék majd babát,d hát a mai világban h jó legyen neki és megtudjak mindent adni ahoz háttér is kell és kereset is!!Deköszike a segitséget!!
2009. márc. 19. 15:02
3/7 anonim válasza:
Ilyenkor még nem érezhetsz semmit. Jön a tavasz, tombolnak a hormonok, kell az energia, én is többet eszek a kelleténél :P :$
4/7 A kérdező kommentje:
Köszike!!:)
2009. márc. 19. 15:15
5/7 anonim válasza:
Tesztet 2 héttel az aktus után csinálj. Akkor már kimutatja, mi a helyzet. Mivel még meg sem történt a beágyazódás, nem lehet terhességi tünet.
6/7 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm a választ!!
2009. márc. 19. 15:28
7/7 anonim válasza:
Az elsö válaszoló vagyok, remélem akkor nem lesz baba. Egyébként szerintem az idegességtől is ehetsz többet, mert vannak olyan emberek akik kevesebbet vannak akik többet eszenk egy stressz hatására. Én is voltam ilyen helyzetben és ez mondjuk akkár lehet egy bebeszélt tünet is, nekem például ilyen bebeszélés miatt késett 1 hónapot a mensim, orvoshoz elmentem, hogy mi a helyzet és szerencsére megállapította, hogy nem vok terhes csak bebeszéltem magamnak és ezt egy orvos mondta személyesen. DE ha esetleg nem vagy biztos ,agadban akkor nyugodtan kérdezd meg az orvosodat, ő sokkal biztosabbat tud mondani, mint akkárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!