Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Még mindig megillettnek ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig megillettnek ezek a jelzők?

Figyelt kérdés

8 kilót adtam le 3 hónap alatt.. de ugyanúgy lekocáznak, ledisznóznak stb..:S nem értem.. nagyon rosszul esik,hogy még mindig piszkálnak..és ez nagyon bánt engem.. és nem tudom mit csináljak már,hogy ne nézzenek kövérnek..:S

tényleg ennyire rossz még az alakom? Srácok/Lányok!

Szerintetek igazuk van? és még mindig egy kövér csaj vagyok?

( a kép ezen a héten készült)

[link]

2011. jún. 5. 22:02
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nagyjából 110-zel kell kevesebb kilónak lenned, mint ahány centi vagy (azaz mondjuk 170 centi 60 kiló). Ez ökölszabály, nem tökéletes, de kb. igaz. Ha ettől messze vagy, akkor valszeg kövér vagy.
2011. jún. 5. 22:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! :) Aranyos vagy..:)

Kemény munkám van benne.. ezért is esik ennyire rosszul..:S

2011. jún. 5. 22:24
 13/22 A kérdező kommentje:
ez a 3 kiló messzinek számít?:D
2011. jún. 5. 22:25
 14/22 anonim ***** válasza:
Ezen a kepen sztem tokeletesen nezel ki, sem tul vekony sem tul vastag :) a labad pedig egyalatalan nem tul vastag, sztem is szexy vagy. Akik meg lekockaztak kapjak be:P
2011. jún. 5. 22:26
 15/22 anonim ***** válasza:
8 kiló bónusszal valszeg tényleg kövér lennél. Ez a kép kevés, nem tudom megmondani, h mennyire vagy csinos, de nem hinném, h most már komoly baj lenne (koca szint elég valószínűtlen). A kemény munkának van eredménye, tartsd is meg!
2011. jún. 5. 22:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy kövér, aki ezzel bánt, az csak bántani akar valami miatt. Még egy kövér embert sem szabad megbántani, mert tökéletes nem létezik, mindenkit lehetne valamiért csesztetni.

Sajnálom, hogy ez történik veled, de hidd el nekem,nem te vagy a gond.

Én is átéltem ezt.

2011. jún. 5. 22:31
 17/22 anonim válasza:
Iszonyat jó csaj vagy! Láttatok ti már kövér nőt? Aki kövérnek mond, az vagy vak vagy hülye. Tökéletesen nézel ki.
2011. jún. 5. 22:36
 18/22 anonim ***** válasza:
nem vagy koca. szép, nőies alakod van.
2011. jún. 5. 22:37
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

Utolsó előtti válaszoló: köszönöm..nagyon jól esett a válaszod..:):$

2011. jún. 5. 22:38
 20/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nőként írom, hogy nagyon csinos és szép vagy. Legyen önbizalmad, van mire!!!!:)

2011. jún. 5. 23:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!