Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még mindig megillettnek ezek a jelzők?
8 kilót adtam le 3 hónap alatt.. de ugyanúgy lekocáznak, ledisznóznak stb..:S nem értem.. nagyon rosszul esik,hogy még mindig piszkálnak..és ez nagyon bánt engem.. és nem tudom mit csináljak már,hogy ne nézzenek kövérnek..:S
tényleg ennyire rossz még az alakom? Srácok/Lányok!
Szerintetek igazuk van? és még mindig egy kövér csaj vagyok?
( a kép ezen a héten készült)
egyáltalán nem húztam be...
és nincs több képem.. ez is csak az alkalom miatt készült.. nem szoktam fényképezkedni..
Hát arra már rájöttem..hogy az osztályok ilyenek..:S
amúgy 170cm/63 kiló vagyok..
Hát vagy ha kocáznak akkor tartsák magukba.. ennyi..:S
Féltékenyek a melleidre,szépek :)
Csak az irígység beszél belőlük.
Tényleg nem húztam be.. :)
Végre egy ember aki azt mondja,hogy szexi vagyok:$:) köszi:)
Sztem egyáltalán nem jogos. Az látszik a képről is, hogy bár sztem nagyon csinos vagy, de te sosem leszel piszkafa. Úgy értem fogyózhatsz akármennyiit, te nem leszel az a csontsovány, anorexiás beütésű lány. Picit teltebb típus vagy, de arányosan, szóval oké h megjegyezték itt előttem h picit vastagok a combjaid, de ha az összképet nézzük, sztem semmi gond velük. Lapos a hasad, karcsú vagy, jó alakod van, nem ilyen egybederekú vagy. És a cicijeid is egész nagyok, szóval arányos vagy és a rucid is jó sztem. Az ízlés sem utolsó na:) Ne aggódj, max irigyek, azért csesztetnek, vagy megszokásból. Fel a fejjel, egyáltalán nincs miért szégyenkezned, főleg, hogy most fogytál le.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!