Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz elfogadni ezt anyáméknak?
szóval nem bírják elviselni h sokat beszélgetek fiukkal,meg h bókolnak nekem meg ilyesmi..
már 14 éves leszek nemsokára szerintem ez elfogadható ebbe a korba,mivel nem arról van szó h pasim van meg ilyenek..
Előző vagyok!
Azt a 20-at javítsuk inkább 25-re.
Én nem látom miért probléma az, hogy egy 14 éves lánynak barátja legyen. El tudom képzelni, hogy a több piercingje van a fején mint foga kategória zavaró legyen egy szülőnek, és azt biztos nem engedném én se ha egyszer oda jutok. De ha a fiú normális nem tudom miért ne lehetne megbízni benne annyira, hogy a lányuk közelébe engedjék, azért egy 14 éves lány és fiú már lehet annyira érett. (Ha ez nem is mindíg igaz, és az már a szülők dolga de nem szabadna elfogultnak lenni.)
18F
az utolsóval teljesen együttértek..
most is nagyon nehezen de visszautasitottam egy irtó jó srácot..odáig vagyok érte :$ de féltem a szüleimtől :S
14:29: (akivel egyetértettél)
Nem kell elutasítani, szerintem próbáld meggyőzni a szüleidet, és próbáld meg bemutatni a fiút, hogy átmehet-e valamikor esetleg hozzátok úgy, hogy ők is otthon vannak stb. Próbálkozni kell! De arra felhívom a figyelmedet, hogy össze fogtok veszni, nem egyszer nem kétszer, de nem kell feladni. Próbáld háromszor egymás után nem sokkal aztán egy hónap szünet majd ismét (ez azért kell, hogy ne menj az idegeikre)... Előbb utóbb föleg ha a fiú még értelmes is akkor idővel felengednek majd. Azt hiszem ennyi amit egyenlőre tudok mondani. Sok szerencsét! :)
18F
köszi :))
megpróbálom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!