Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért olyan nehéz elfogadni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan nehéz elfogadni ezt anyáméknak?

Figyelt kérdés

szóval nem bírják elviselni h sokat beszélgetek fiukkal,meg h bókolnak nekem meg ilyesmi..

már 14 éves leszek nemsokára szerintem ez elfogadható ebbe a korba,mivel nem arról van szó h pasim van meg ilyenek..

2011. jún. 5. 21:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem tartod őket jófejnek, és nem is mondom, hogy mindíg mindent meg kell fogadni amit mondanak, de tényleg jobb, hogy aggódnak. Még egy 10 év és érteni fogod miért, még 20 és te is aggódni fogsz.
2011. jún. 6. 07:10
 12/20 anonim ***** válasza:

Előző vagyok!

Azt a 20-at javítsuk inkább 25-re.

2011. jún. 6. 07:18
 13/20 anonim ***** válasza:
24 évesen nem lehet gyereke? Na ezért nőnek a nyakunkra a kokerók mert ők már 16 évesen a 2. pottyantják ki
2011. jún. 6. 10:37
 14/20 anonim ***** válasza:
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha a lányom 14 évesen ölelgetni fog egy fiút mindegy hogy hol a suliban vagy akárhol, akkor azt megemlegeti az biztos.
2011. jún. 6. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:

Én nem látom miért probléma az, hogy egy 14 éves lánynak barátja legyen. El tudom képzelni, hogy a több piercingje van a fején mint foga kategória zavaró legyen egy szülőnek, és azt biztos nem engedném én se ha egyszer oda jutok. De ha a fiú normális nem tudom miért ne lehetne megbízni benne annyira, hogy a lányuk közelébe engedjék, azért egy 14 éves lány és fiú már lehet annyira érett. (Ha ez nem is mindíg igaz, és az már a szülők dolga de nem szabadna elfogultnak lenni.)

18F

2011. jún. 6. 14:29
 16/20 A kérdező kommentje:

az utolsóval teljesen együttértek..

most is nagyon nehezen de visszautasitottam egy irtó jó srácot..odáig vagyok érte :$ de féltem a szüleimtől :S

2011. jún. 6. 21:06
 17/20 anonim ***** válasza:
Most akkor mit akarsz? Ha fiùzni akkor fiúzz ne várj az engedélyükre ha nem akkor meg jò kislány vagy aki hallgat a szüleire szerintem már igen odavagy
2011. jún. 7. 12:53
 18/20 anonim ***** válasza:

14:29: (akivel egyetértettél)

Nem kell elutasítani, szerintem próbáld meggyőzni a szüleidet, és próbáld meg bemutatni a fiút, hogy átmehet-e valamikor esetleg hozzátok úgy, hogy ők is otthon vannak stb. Próbálkozni kell! De arra felhívom a figyelmedet, hogy össze fogtok veszni, nem egyszer nem kétszer, de nem kell feladni. Próbáld háromszor egymás után nem sokkal aztán egy hónap szünet majd ismét (ez azért kell, hogy ne menj az idegeikre)... Előbb utóbb föleg ha a fiú még értelmes is akkor idővel felengednek majd. Azt hiszem ennyi amit egyenlőre tudok mondani. Sok szerencsét! :)

18F

2011. jún. 7. 15:25
 19/20 A kérdező kommentje:

köszi :))

megpróbálom..

2011. jún. 7. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Valami újság esetleg?
2011. jún. 18. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!