Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imponál a fiúknak, ha a lány gyógypedagógus / annak tanul?
Gyógypedagógia?lutri..végeznéd el a SOTE-t vagy BME-t..na ahhoz kell iq,szorgalom,kitartás.
Nem kell magad annyira verni,hogy te gyógypedagógiát tanulsz és hogy ez milyen szép és milyen értékes és milyen qrva jó.
Szép és jó dolog,de ez már kicsit túlzás.Innen szeretnél elismerést,mert máshonnan nem kapod meg?!Hát szomorú..
Biztos van 1-2 olyan, de az hasonlónak tanul vagy ilyen az érdeklődése. Engem a legtöbb srác hülyének néz, mert programozónak tanulok, de aki ezzel foglalkozik vagy ugyanezt tanulja, az általában értékeli.
19/N
Szerintem ez nem nagyon hatja meg a pasikat. Döme: Te hallod Joci, nézd milyen ronda az a csaj! Joci: Ja, de gyógypedagógiát tanul. Döme: Tényleg? Ilyen segítőkész a rászorulókkal? Akkor lehet hogy kérek tőle egy randit.
Mi van abban ha valaki gyógypedagógusnak tanul? Én munka után egy állatmenhelyen segédkezek ingyen, önköltségen. Szerintem ez a kutyákon kívül nem sokakat hat meg:D Nem is ezért csinálom:) Az persze vonzó lehet hogy tudod mi akarsz lenni nem csak úgy lófrálsz a világban, de nem nagyobb cucc mint bármi másnak tanulni. Az értékrendedet ez csak maximum annyiban közvetíti hogy van egy réteg akiknek a sorsát talán jobban a szíveden viseled. Ettől még nem biztos hogy hűséges, megértő, szórakoztató és izgalmas barátnője leszel valakinek. Persze hogy fontos az értékrend, de ha valakinek tetszel nem azt fogja nézni mi leszel ha nagy leszel. Sok pasinak imponálóbb lehet az elején ha azt mondod hogy remekül sztriptízelsz:D Ügyvédek között is vannak erkölcsösek, elhivatottak és erkölcstelen pénzhajhászok. Az orvoslás is szép szakma, mégsem mindenki elhivatottságból csinálja. Ne foglalkozz azzal hogy kinek imponál a majdani szakmád, mert enyhén szólva visszatetsző.
Ne haragudj meg, de szerintem vagy nem érdekli őket, vagy pont, hogy nem imponál!
Ugyanis azt feltételezhetik, hogy túl jószívű vagy, túlságosan segítőkész, szolgai, aki mindig csak azt nézi, hogy másoknak hogyan segítsen, ez az első neki, ennek mindent alárendel, olyan apácás, ájtatos nővér képet társíthatnak hozzá, akit csak az egészség érdekel, a belső értékek, a külsejére nem sokat ad, úgy értem, hogy tiszta, ápolt, csak épp nem divatos, nem érdekli annyira a szórakozás, inkább túl komoly, olyan unalmas, sótlan asszonyos nőre gondolhatnak ez alapján.
Köszi a válaszokat :)
Hát 1-2 ember elég ellenséges módon reagált, nem tudom, miért kell rögtön rosszakat feltételezni a másikról... Hogy ronda, unalmas, öregasszonyos szolgalélek vagyok, aki nem kap sehonnan elismerést, és ezért itt kérkedik... :S (Persze tudom, hogy nem ezt mondtátok, nem vagyok paranoid, de értitek...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!