Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Inkább jártok valakive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Inkább jártok valakivel, akit nem igazán szerettek, minthogy egyedül legyetek?

Figyelt kérdés

Tehát, inkább gy tossz kapcsolat, mint az egyedüllét?

Kort is, köszi!

2011. jún. 5. 16:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem, nem járnék olyannal, akit nem szeretek.

21/L

2011. jún. 5. 18:12
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tennék ilyet.Arról nem is beszélve,hogy ezzel komoly károkat tudok okozni a másiknak.Ha csak szex kéne,az is más dolog.Tudok magamon uralkodni,de ha már nagyon vágyok valaki érintésére,akkor is előbb tisztázzuk,hogy miről is van szó.

Nem jó egymás szívét összetörni..

2011. jún. 5. 18:15
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem! Inkább lennék egyedül.

32/N

2011. jún. 5. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:

Az kicseszés a másik féllel, főleg ha ő szerelmes. Nekem ilyen eset elég sokszor felvetült... De sosem mentem bele azóta is egyedül vagyok :( De jobb így majd jön valaki akitől én is akarok valamit

17/L

2011. jún. 5. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!