Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok zavar ha a fiúnak szőrös a hóna allja?
Figyelt kérdés
Pl ha medencére mennénk zavarna a szöros hónalj?2011. jún. 5. 13:06
11/16 anonim válasza:
Engem zavar. Én sem szeretem a 'díszpintyeket', de azért elég kellemetlen érzés mondjuk szex után úgy odafeküdni a mellkasára, hogy érzed hogy megizzadt plusz még szőrös is.
12/16 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, látványra is csúnya, illetve ha megölelne egy ilyen srác, akár ujjatlanban, akár az ágyban, gusztustalan, ha hozzámér az a nedves szőrpamacs.
Ha száraz, akkor sem kellemes, olyan vágylankasztó.
13/16 anonim válasza:
ez igazán szép tőletek srácok!
ha arról van kérdés,h szőrös legyen-e a csajok puncija (amit ugye sokkal problémásabb szőrteleníteni,mint egy hónaljat)akkor mindenki egyszerre fújjog a szőröstől.
Ellenben ti még arra is lusták vagytok,h legalább nyáron borotváljátok a hónaljatokat...amit mindenki lát, izzad,amihez sokkal többször hozzáér a barátnőtök bőre.
Szerintem a férfiasság jelképe nem ez!
22/L
14/16 anonim válasza:
Igen zavar, undorító és könnyen büdösödik. Borostás lehet de dzsumbuj nem.
15/16 A kérdező kommentje:
oks,köszönöm válaszaitokat :)
2011. jún. 6. 14:07
16/16 anonim válasza:
A csupasz hónaljról a kis (Óvodás vagy alsós) fiúk jutnak eszembe. Szerintem a fiúknak legyen valami a hónalja alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!