Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 5 centis vízszintes heg van a köldököm alatt. Nagyon gáz? (Férfi)
Nekem meg egy 20 centis vágás a belső combomon..Úgy fogom fel,mintha valami harci seb lenne.. A páromnak is van a hasán egy 5 centis vágás és én imádom. :)
20L
Nekem a hátamon van végig egy nagy heg gyerekkori műtét miatt (veseműtét)...meg a hasamon a köldökön alatt (vakbél) és a karomon is ahova beültették az infúziót. :D Szóval kész hegpiac vagyok, de sosem zavart, és a páromat sem. (annyi h ezeken a helyeken érzékenyebb vagyok, tehát jobban vigyáz nehogy megüssön)
Oké néha a strandon nem egészen egyértelmű, hogy a csodás fenekem miatt fordulnak meg utánam, vagy azt találgatják, kell e hívni az embervédőket? XD
Kedves kérdező
"Öltözőben, strandon kicsi furán érzem magam, hogy másnak milyen szép homogén bőre van."
párszor már válaszoltam hasonló kérdésre...mindig ugyanazt. nekem az arcomon van egy tisztességes heg és soha nem zavart senkit...megkérdezték mi történt és ennyi soha nem éreztem furán magam miatta sőt.... nem para ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!