Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Fiuk! ) Egy tetkós lány vonzó számotokra?
nekem bejön! Kivéve a ribanc rendszám, meg a csillagok meg ezek a mai trendi tetoválások, amiknek semmi értelme nincs de mégis mindenkin az van. Ha csináltatsz egyedi legyen, és ne ilyen nonfigurativ szarság csak mert jól néz ki....
Amúgy tetszenek a csajokon a tetkók, de amiket fent leírtam azok számomra taszítóak tudnak lenni.
Ízlések és pofonok! :D Sok embernek tetszik de van olyan akinek nem (pl. te) De gondolom neked is van olyan dolgod amit szeretsz de mások meg taszítónak rossznak találják. :D A világ nem lehet egyforma mert akkor nem lenne értelme :D
Köszönöm mindenki válaszát :) jöhetnek még ;)
Pénteken beszéltem egy agyontetovált csávóval és teljesen más lett a véleményem a témáról. Eddig úgy voltam hogy egy-kettő belefér, sok nem. Most már azt mondom hogy csak akkor legyen ha utána vállalsz bármennyit is.
Nézzük azokat az eseteket amikor szerintem érdemes tetkót csináltatni és nem fogsz egy-kettőnél megállni. Ha önkifejezés miatt csinálod akkor nem csak egy dolgot akarsz majd életedben kifejezni így egyre csak több és több lesz. Ha azért csinálod mert tetszenek a tetkók akkor az első nagy valószínűséggel még jobban meg fogja hozni a kedvedet, szintén a szalonban fogsz kikötni.
Amikor meg tudsz állni az akkor van ha csak azért akarsz varratni hogy "megmutatom nekem is van tetkóm". Ezt valahogy elég szánalmas dolognak tartom, elég kevés értékkel rendelkezhet aki ennyire a külsőségekre megy. Röviden: ne másoknak csináltass és ne az legyen a legfontosabb szempont hogy hogy fog tetszeni másoknak ha már tetoválást akarsz hanem azért mert te akarod.
Egyébként egy teljesen teletetovált csaj is tudhat vonzó lenni számomra.19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!