Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányszor voltatok eddig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányszor voltatok eddig szerelmesek? Nemet és kort is ha válaszolsz.

Figyelt kérdés
Légyszi ne tegyétek át a szerelem/szex kategóriába mert ott kőbunkók vannak.
2011. jún. 5. 11:40
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én egyszer. Plátói érzés volt, igaz, de ismertem a fiút, és 3 évig nem tudtam belőle kiszeretni. Éreztem azóta is valamicskéket, de még mindig az az érzés az, amit Szerelemnek tartok, az az érzés hiányzik, azt szeretném visszakapni. Akkor éreztem azt, hogy a vágy és az érzelmek egyensúlyban vannak, ránézek, és hihetetlen csodának élem meg, hogy létezhet ilyen ember.

Persze lehet, hogy a visszautasítás miatt emelkedett ennyire piedesztára, de akkor is.

2011. jún. 5. 12:27
 22/28 anonim ***** válasza:
19/L
2011. jún. 5. 12:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Kétszer.

32/N

2011. jún. 5. 12:36
 24/28 anonim ***** válasza:
Egyszer. És most is az vagyok évek óta. Voltak hirtelen fellángolások, amire az ember azt hiszi, hogy húde szerelmes vagyok, pedig nem. :)19/L
2011. jún. 5. 12:50
 25/28 anonim ***** válasza:

nagyon nehéz kérdés.

talán 2x. de volt jópár fellángolás, amikor azt éreztem, hogy most aztán húúú. ezt az idő dönti el. és sokkal később visszanézve tudod megítélni, hogy így volt-e vagy csak képzelődtél.

23l

2011. jún. 5. 13:30
 26/28 anonim ***** válasza:

6x, mert nőkről van szó, és valószínűleg a folytonos visszautasítás miatt.

24/N

2011. jún. 5. 13:48
 27/28 anonim ***** válasza:
Most vagyok először igazán szerelmes. A Szerelmem előtt volt egy fiú, az plátói volt, 2,5 évig tartott, de azt sokkal inkább nevezném rajongásnak. 17L
2011. jún. 5. 14:24
 28/28 anonim ***** válasza:

egyszer, kb két évig tartott, és viszonzatlan volt...

19F

2011. jún. 5. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!