Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor voltatok eddig szerelmesek? Nemet és kort is ha válaszolsz.
Figyelt kérdés
Légyszi ne tegyétek át a szerelem/szex kategóriába mert ott kőbunkók vannak.2011. jún. 5. 11:40
11/28 anonim válasza:
Egyszer voltam, tudom furcsa, de mindossze 14 evesen. Most 20 vagyok es azota se. A gond, hogy anelkul kapcsolatot se tudok kezdeni senkivel, igy parom se volt meg.
13/28 anonim válasza:
Leszámítva az általános iskolás szerelemnek nem nevezhető, de akkor annak neveztem érzéseket, kétszer. Úgy tűnik, a jelenlegit megtartom. :)
14/28 anonim válasza:
12:02 vagyok, lemaradt, hogy 20l
15/28 anonim válasza:
nem voltam még szerelmes de majd csak eljön ez is:)
20F
16/28 anonim válasza:
kétszer. az egyik egy 4 éves kapcsolat volt, a másik csak egy 2 hónapos futókaland, de őt a mai napig szeretem. úgy kezelt, mint egy lábtörtlőt, mégis olyat érzek aközelében, amit sehol máshol. ha újra belém akarná törölni a lábát újra engedném.
ez van.
21/L
17/28 anonim válasza:
Egy ideig azt hittem, hogy többször, de valójában 2x.
18/28 anonim válasza:
Persze, hogy lemaradt, hogy 30/N
12:09
20/28 anonim válasza:
Egyszer bitosan, de így utólag a brutális mértékü csalódás miatt már abban sem vagyok biztos.
Sokszor azon is elgondolkozom, léteznek e még érzelmek, van e értelme arra várni, hogy egy olyan társat találjak akivel valóban meg van a nagy szerelem.
A környezet teljes mértékben azt sugározza, hogy csak az érdekek szülik a kapcsolatokat és a kényszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!