Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye hogy csak kihasznált?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye hogy csak kihasznált?

Figyelt kérdés

olvassátok végig, pár kérdést tettem fel.

tegnap este behoztam 4 lányt a városunkba kocsival, azzal a feltétellel h haza is viszem őket. köztük volt annak a nőnek a legjobb bnője, akire én hajtok de ő nem tudott eljönni családi ok miatt. szóval este semmit nem ittam és így nem is oldódtam fel annyira és ezt azért észre is vették. ha ittam volna 1 sört akkor már oldódtam volna, de mivel nem így éjszaka kissé csendben voltam. végül hajnalban egy srácot kértek meg, hogy vigye haza őket, egyrészt mert a kocsija a közelben volt az enyém meg messze, de sztem kihasznált.

ebben a társasában először voltam így kissé idegenül mozogtam. szóval sztem kihasználták a jószívűségemet és ezzel MENNYIVEL ROMLOTTAK AZ ESÉLYEK ANNÁL A LÁNYNÁL AKIT ÉN MEG AKAROK SZEREZNI ? KÖLCSÖNÖS A SZIMPÁTIÁJA, DE MÉG NEM VOLTUNK ÚGY ESTE FENT . Szóval most így, hogy kissé visszahúzódóbb voltam, mert nem tudtam felóldódni, mert úgy is haza viszem őket, de feleslegesen nem ittam semmit az este, mert tudjuk. Szóval mennyivel romlottak az esélyeim? Hogyan lehet ezt helyrehozni ?

2011. jún. 5. 11:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó nyomorékok, kis pics*k behozatják a puncijukat, mert kihasználhatnak olyanokat mint te, és még nem is ihatsz miattuk, de ráadásul mással vitetik haza, én az ilyeneket másnap elküldeném a jó büdös francba.
2011. jún. 5. 11:28
 2/5 anonim ***** válasza:
kis balf@sznak fognak tartani. Múltkor kivittem egy ismerőst a pályaudvarra, kérdezés nélkül lecidázott, semmi sincs ingyen, ő meg így fizetett!
2011. jún. 5. 11:41
 3/5 A kérdező kommentje:
helyrehozni lehetséges még és hogyan?
2011. jún. 5. 12:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Még jó h nem ittál semmit b+,miután VEZETTÉL. Ha iszol ne vezess,még 1 sört se b+.
2011. jún. 5. 12:20
 5/5 anonim ***** válasza:
legközelebb, ha kocsival viszed, megfogod a combját és megmondod neki, hogy szo.pj le szépségem! Belevaló férfinak fog tartani, lehet először nem fog neki tetszeni, de később úgy fog rád tekinteni, hogy egy tökös pasira és akkor újra rányomulsz és nem lesz visszaút...
2011. jún. 5. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!