Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugye hogy csak kihasznált?
olvassátok végig, pár kérdést tettem fel.
tegnap este behoztam 4 lányt a városunkba kocsival, azzal a feltétellel h haza is viszem őket. köztük volt annak a nőnek a legjobb bnője, akire én hajtok de ő nem tudott eljönni családi ok miatt. szóval este semmit nem ittam és így nem is oldódtam fel annyira és ezt azért észre is vették. ha ittam volna 1 sört akkor már oldódtam volna, de mivel nem így éjszaka kissé csendben voltam. végül hajnalban egy srácot kértek meg, hogy vigye haza őket, egyrészt mert a kocsija a közelben volt az enyém meg messze, de sztem kihasznált.
ebben a társasában először voltam így kissé idegenül mozogtam. szóval sztem kihasználták a jószívűségemet és ezzel MENNYIVEL ROMLOTTAK AZ ESÉLYEK ANNÁL A LÁNYNÁL AKIT ÉN MEG AKAROK SZEREZNI ? KÖLCSÖNÖS A SZIMPÁTIÁJA, DE MÉG NEM VOLTUNK ÚGY ESTE FENT . Szóval most így, hogy kissé visszahúzódóbb voltam, mert nem tudtam felóldódni, mert úgy is haza viszem őket, de feleslegesen nem ittam semmit az este, mert tudjuk. Szóval mennyivel romlottak az esélyeim? Hogyan lehet ezt helyrehozni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!