Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, inkább a csendesebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, inkább a csendesebb, visszafogottabb vagy a szókimondóbb lányokat kedvelitek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 4. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj,de nem oktattam ki senkit,és nem is kötözködöm...azt írta h,falra mászik a nagyszájú lányoktól,és hogy csak butaságokat fecsegünk..azért ez nem igy van ám..azért mert ő tutyi-mutyi,és olyat ir egy nőnek h pofája van,azzal sztem jellemezte saját magát..és még ő degradálja a magam fajtákat!?
2011. jún. 5. 15:37
 12/15 anonim ***** válasza:
47%

figyelj nagyszájú lány. igenis falra mászok a magadfajta lányoktól, főleg a stílusuk miatt, amit az imént is jól szemléltettél. épp ezért soha nem is próbálkoztam be egynél se, így el se utasított egy se. azt, hogy tutyi mutyi lennék, fogalmam sincs honnan veszed. és egészen biztos vagyok benne, hogy nem degradáltam a magadfajtákat, csupán elmondtam, hogy viszonyulok a nagyszájú lányokhoz, te viszont rögtön személyeskedni kezdtél. ezek ellenére is bocsánatot kérek azokért, amiket a fejedhez vágtam. nem volt szép tőlem. további szép napot.

F/19.

2011. jún. 5. 18:03
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Sajnáltasd csak magad....ennyi..befe
2011. jún. 5. 18:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Kétéves kérdés, de: a "szókimondó" és a "nagymenő, harsány" fogalmakat ne mossuk már össze. Én pl. az a fajta vagyok, aki alapjáraton igyekszik elkerülni a feltűnést, a legtöbb gondolatát megtartja magának, nem tárulkozik ki egykönnyen és inkább a háttérben húzódik meg, mintsem csordaszellemtől vezérelve generálja a majomparádét, UGYANAKKOR ha úgy kívánja meg a helyzet, minden további nélkül felvállalom, ami igaz rám, a kendőzetlen véleményemet mondom és kiállok magamért. Akkor én mi vagyok? Ügyeljünk már a szóhasználatra.
2013. nov. 2. 02:23
 15/15 anonim ***** válasza:
A csendesebb lànyokat,hisz az a cuki,viszont az más,ha incselkedik,az nem gond.
2016. nov. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!