Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kész vagyok, megtetszett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész vagyok, megtetszett nekem egy nálam kicsivel több, mint egy évvel fiatalabb srác. Pedig én ellene voltam. (? )

Figyelt kérdés

Szval én mindjárt 19 éves leszek és tetszik nekem egy srác, aki 14 hónappal fiatalabb nálam. Egyszerűen csak felfigyeltem rá, mert nagyon hasonlít egy régi kedvesemre. Most még nem vmi férfias, de látom, h pár év és iszonyat jó pasi lesz belőle.

Viszont én mindig elleneztem, h fiatalabbakkal jöjjek össze, sőt inkább az idősebb 22-30 év közöttiek jönnek be. Kész vagyok, teljesen felbolygatott ez a fiú.

2011. jún. 4. 10:54
1 2
 11/14 anonim válasza:
ismerös szitu:) én is most leszek 19, barátom 18. Mindig ugy voltam ezzel a kor kérdéssel hogy jó ha a fiú idösebb pár évvel. Bár ez szerintem csak a környezetem hatására volt bennem. Aztán megismertem a jelenlegi barátomat, akiröl kiderült hogy fél éve rajongott értem:) Nagyon imádom, és nekünk is csak olyan problémáink vannak mint bármelyik másik kapcsolatban, szóval nem a korból adódóan. Egy próbát megér:) nincs veszítenivalód..:)
2011. jún. 7. 08:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem világ életemben fiatalabb pasijaim voltak. Mindegyikkel úgy ismerkedtem össze, hogy a korát nem tudtam előre, és nem is nagyon foglalkoztam vele, inkább magával az emberrel. Egyik kapcsolatom sem azért ment tönkre, mert fiatalabbak, ergo éretlenebbek, gyerekesebbek, stb. voltak. Szóval felejtsd el ezt a baromságot, hogy az idősebb pasik, blablablabla.... Nekem is jobban tetszenek a férfiasabb fickók, a mostani barátom 19 éves létére úgy néz ki, mint egy 25 éves. Én pedig 22 vagyok.
2011. jún. 7. 08:49
 13/14 nagyarc19 válasza:

Ha tetszik akkor start, de egy 1 év nem a probléma, de hogy annyira idős srácok jöjjenek be hát Hüm.

Szerintem próbáld meg vele, mit veszíthetsz, max tapasztalatod lesz.

2011. jún. 7. 08:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Jaj, imádom amikor a tizenéves lányok a harmincas pasikra mennek akiket már más nők "kiképeztek" valamelyest:D Nem úgy van az kérem:) Tessék csak neked is letenni valamit az asztalra:D Egy évvel fiatalabb nálad az nem nagy korkülönbség. Pláne ilyenkor amikor még mindketten gyerekek vagytok. A 30-as pasik lehet kevésbé utasítanak vissza mert tisztelet a kivételnek buknak a friss húsra, de hidd el a többségük nem nevelgetni és oltalmazni szeretne egy 19 éves lánykát. Ha félsz is a visszautasítástól, mondd meg mit veszíthetsz? Attól nem félsz hogy elszalasztasz egy jó alkalmat? Talán életed legjobbját. Nem tudhatod.
2011. jún. 7. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!