Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hogy megtetszett egy fiatalabb fiú, mit tennétek?
Nem tudom hogy mi tévő legyek.Megtetszett egy 16 éves srác, amúgy 19 vagyok, pont az esetem.Nem akarom hogy pedofilnak tartsanak, nem szándékosan tetszett meg.
L19
Miért gondolod, hogy ésszerű lenne?
Kapcsolatot akarsz vele, vagy csak kalandot?
Sh.
Aki elfogad Téged, az nem kritizál, a többieknek meg kuss a nevük. Nem kell velük foglalkozni! Ha nem akarsz vele lenni, az azért legyen, mert TE nem akarod, ne azért, hogy pár balfék mit röfög! ;)
Sh.
Ha mindíg azt nézzük hogy másoknak mi a jó akkor soha nem leszünk boldogak!Kit érdekel ki mit gondol,ha az eseted a srác hajrá!Ki lehet fontosabb az életben mint te magad!!És akkor mi van ha 16éves??Te legyél a legfontosabb az életedben,szard le mások mit gondolnak!
Sok sikert!22f
nem kellett volna írnod, h "nem szándékosa tetszett meg" :D persze, h nem tehetsz róla. csak azért mondom, mert ez egy kicsit bocsánatkérősen hangzott és ne legyél olyan, aki azért is bocsánatot kér, amiért nem kéne (főleg az érzelmekért vagy vonzalomért). ne haragudj, nem akartalak kioktatni, csak velem is volt már ilyen és szörnyen megalázó.
ja, ami a témát illeti :D velem is előfordult igen, de ő már nagykorú volt.
a te eseted tehát más. sztem nyugodtan barátkozhatsz vele és később rájössz, h mit is érzel valójában. lehet, h csak fellángolás és nem is leszel belé szerelmes.
a barátkozást viszont nem hinném, h el fogják ítélni, hacsak nem olyan primitívek a közös ismerősök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!