Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! MI a véleményetek rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! MI a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat szeretnék, önértékelési problémám van, legfőképp szerelmi ügyekben.

Őszinteségüket előre köszönöm :)

[link]

2011. jún. 3. 21:36
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

Nincs onbizalmad! Ugyan mindent elkovetsz annak erdekeben, hogy a kulvilagnak megfelelj, de onmagadat nem fogadod el.

En azt latom, hogy a kulsoddel semmi gond, tehat jo kepu, es csinos ffi is vagy, tehat ezekkel gond nincs.

A Te gondod az, hogy allandoan azon agyalsz, hogy a masik valoban elfogad-e Teged, megfelelsz-e Neki?

Talan ez miatt neha meg feltekeny is vagy a tarsadra, mivel nem bizol meg benne.

2011. jún. 3. 21:50
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Húha, tényleg önértékelési problémáid vannak. Szép, szabályos arcod van, szerintem jobban nézel ki az átlagnál. 26/N
2011. jún. 3. 21:50
 23/36 napietus ***** válasza:
100%
szerintem kifejezetten jól nézel ki :)
2011. jún. 3. 21:55
 24/36 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem ide nem társkeresési céllal írtak a válaszolók. Napi is férjnél van, én sem keresem a társam, de azért voltak páran, akik ajánlkoztak. Szóval kérdező, szerintem egy próbát megér :)
2011. jún. 3. 21:59
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem nézel ki rosszul, sőt... :)
2011. jún. 3. 22:01
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt a rohatt...az arcod nagyon hasonlít annak a pasinak az arcára akiért teljesen meg vagyok veszve :O

Amúgy ha ezt nem veszem figyelembe akkor is jól nézel ki :) legyél kicsit lazább és bátrabb :)

Sok sikert ;)

14/L

2011. jún. 3. 22:04
 27/36 anonim ***** válasza:
szép a szemed :D
2011. jún. 3. 22:04
 28/36 anonim ***** válasza:
62%
Na ,szerintem a sok válaszoló lány közül biztos akadna aki randizna veled! :D Komolyra forditva a szót,szerintem nem kellene túl görcsösen akarni párkapcsolatot,az is lehet riasztó! Amúgy szerintem nem veled van a baj,hanem azokkal a lányokkal akik a kalandot hajszolják és menőnek tartják a szingliséget.Én is nő vagyok,és szomorúan látom,hogy a mai világban a többi lány sajnos nem a belső értékek alapján ,megy bele párkapcsolatba. Fogalmam sincs hol lehetne barátnőt találni.Az a baj,hogy elég kevés a komoly gondolkodású lány :/. Nehéz igy ismeretlenül válaszolni.Nincs valami hobbid?Hátha akadna olyan lány,akivel közös az érdeklődési kör,azonos hullámhosszon vagytok,stb. Sajnálom,hogy nem tudok hasznosabb választ adni,de azért sok szerencsét kivánok ;))!!!
2011. jún. 3. 22:07
 29/36 anonim ***** válasza:

Szerintem sincs veled semmi gond, csak kár, hogy nem mosolyogsz.

Amúgy mit mondjak erre, rám is azt mondja mindenki, hogy nincs velem semmi baj, se külsőleg, se belsőleg, mégsem találok magamnak párt, mert nem tudom, ha nagy ritkán olyan helyen is járok, ahol megfordulnak férfiak, valahogy olyan, mintha ott sem lennék, pedig régen ez nagyon nem így volt. Fura, de ez van.

2011. jún. 3. 22:33
 30/36 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is mindjárt az ugrott be, h hogy néznél ki hosszabb hajjal, meg is próbáltam megcsinálni (szólok h nem profi, nem annyira értek a photoshophoz de én is kíváncsi voltam). Ám még annyi, hogy: JÓL NÉZEL KI! Ugy, ahogy a többiek is írták :). Vidulj fel, élvezt az életet, s hidd el, ha a kisugárzásod megváltozik, lesz barátnőd is tuti, mert az bizti hogy a külsődön nem múlik semmi.

[link]

2011. jún. 3. 22:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!