Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! MI a véleményetek rólam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! MI a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat szeretnék, önértékelési problémám van, legfőképp szerelmi ügyekben.

Őszinteségüket előre köszönöm :)

[link]

2011. jún. 3. 21:36
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
78%
tel számod:)))))
2011. jún. 3. 21:44
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is nagyon szimpatikusnak tűnsz kép alapján! :) Hány éves vagy egyébként? Miért érzed úgy, hogy kevés az önbizalmad, mi ennek az oka? Abszolút nincs rá okod, hogy ezt érezd. :)
2011. jún. 3. 21:44
 13/36 anonim ***** válasza:
Szerintem egész jól nézel ki, de nekem jobban tetszik a hosszabb haj, olyan kb. 5-10 centis, természetesen hordva szóval nem az ilyen zselézett meg vasalt meg stb... De az arcoddal egyáltalán nincs semmi baj. :)
2011. jún. 3. 21:45
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jóképű, vonzó férfi vagy az arcod alapján.

Csak olyan kemény a tekinteted, merev, ezt lehet akár szomorúságnak is értelmezne, de akár bele lehet látni érzéketlenséget, mogorvaságot is.

A kisugárzásodon kéne változtatni, ha a gondolkodásod, felfogásod megreformálod, az az arcodra is kiül majd.

És persze a jó külső még nem sokminden! Értelmesnek is kell lenni.

2011. jún. 3. 21:45
 15/36 anonim ***** válasza:

na, azt hiszem, most válogathatsz :D

A tapasztalatokat majd a megfelelő rovatokban írjátok meg :)))

2011. jún. 3. 21:46
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Szia!:)) Szerintem felejtsd el az önbizalomhiányt,legalábbis a külsőd alapján nincs rá okod!Megkérdezhetem mi az oka ennek a fene nagy önértékelési problémának? ;)A kép alapján szimpatikus fiatalembernek tűnsz. :)
2011. jún. 3. 21:48
 17/36 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így voltam sokáig, görcsösen barátot szerettem volna magam mellé.

De egy idő után rá kellett jöjjek, hogy pont ezen görcsösség miatt nem találok, és miután sikerült feloldódnom, találtam 1 barátot.

Neked is sok sikert kívánok.

A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:42 vagyok

2011. jún. 3. 21:49
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszel :)
 19/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek.

Az ok az hogy nem találok barátnőt már írtam is.

24éves vagyok

20/36 anonim ***** válasza:
Nagyon szimpatikusnak talállak... Nagyon megfogott ez a szomorkás szempár :)
2011. jún. 3. 21:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!