Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívhatnám fel magamra a fiúk figyelmét? Kicsit összetettebb a dolog, ezért kérem a tanácsotokat!?
Szóval még sosem volt barátom és még nem is csókolóztam, sőt még alakulóban sem volt semmi, nem is randiztam. Én ezt személy szerint nem érzem cikinek, sőt, szerintem ez normális dolog. Viszont már nagyon vágyom a szerelemre és minden ezzel járó jó dologra (nem csak szexuálisan). Azt már tudom, hogy nem vagyok az a kezdeményező fajta, messze áll tőlem az, hogy odamenjek a fiúhoz. Ha megtetszik valaki, természetesen próbálok vele flörtölni (ránézek, rámosolygok, figyelem a reakciót), de ehhez is két ember kell, na..
Az osztályban, a suliban a fiúk nem igazán vesznek észre, mint lányt, csak mint egy okos tanulót, akitől el lehet kérni a házit, az órai munkát vagy amiből éppen dolgozatot írunk.. Egyedül a munkások vesznek észre az építkezéseknél, de ezt hagyjuk is inkább..
Nagyon szeretném, ha észrevennének a fiúk. Igazából nem tudom mi a gond. Tudom, hogy nem vagyok egy szépségkirálynő, de úgy érzem reálisan látom magamat. Önbizalmam van, bár nem túl sok, szerintem ideális. Az alakom normális (nem túl vékony, nem kövér, inkább van mit fogni kategória). Szeretem a sportos és nőies ruhákat is, mindkét stílusból van több ruhám. Mostanában inkább a csinosat részesítem előnyben. Szolid sminket szoktam feltenni a hétköznapokra.
Az ismerőseim szerint nyitott és kedves vagyok, én is így látom..
Mégsincs egy fiú sem, aki érdeklődne irántam. Pedig nem is itthon ülök és punnyadok, eljárok ide-oda, és szívesen ismerkednék..
Hogyan érhetném el, hogy felfigyeljenek rám a fiúk? A leírtak alapján mit gondoltok rólam? Hol lehet a hiba?
Kérlek segítsetek, mert kezdem kellemetlenül érezni magam emiatt:/
16/L
miért ne sminkelhetné magát? a mai világban már a 11-12évesek is sminkelik magukat (még erősebben is mint néhány 15-16 éves!) szóval ez kicsit hülye kérdés volt előző.
amúgy meg, ahogy így olvasom a hozzászólásaidat is ... nem lehet, hogy az a baj, hogy nem vagy elég laza??? nem úgy értem, hogy legyél olyan laza, hogy mindjárt szétesel.. de (még ha furcsa is) a mai fiatalok körében nem számít túlzottan 'menőnek', ha valaki 'okos'. meg amúgyis, a pasik nem szeretik azokat a lányokat, akik okosabbak náluk. ezzel nem azt akarom mondani, hogy rontsd le a jegyeidet, de ezek a szavak.. 'habár, valamint stb' ezeket inkább hagyd el a baráti társaságban, mert okoskodónak fognak hinni. hidd el lesz majd olyan, aki az eszedért fog szeretni, de nem most. mert a mai kamasz fiúk a külsőre mennek. lenge felső, több kiló smink, miniruci, kényes csajszik, szolis babák... na szerintem értesz :)
mondjuk a legjobban azt szeretem amikor 'de igen is a természetes lányokat szeretjük' és mégis azoknak a lányoknak van csak esélyük, akiken minimum 2kiló smink van, kint van a mellük és a melltartójuk, kényeskednek, vasalják a hajukat stb.
na és azok a lányok, akik 'én nem vagyok plázacica' de azért ott a több kiló smink, a mell kipakolás, és ha nem is hordanak tűsarkút, hanem edzőcipőt csőgatyával akkor is ... mert ők nem r*b*ncok mert csőgatya+edzőcipő de azért ott van, hogy ki van az egész melltartóm, már-már a mellbimbóm is kilátszik de neeem-nem, én egy jófej/raj/vagány csajszi vagyok, kicsit sem r*b*nc/plázap*csa ...
az ilyeneken jót nevetek. na ez kicsit hosszúra sikerült, de azért remélem hasznosnak találod majd.
Kérdező!
Lehet, hogy 5 év múlva ott kopogtat nálad a komoly kapcsolat. És lehet, hogy 10 év múlva kezded a második komoly kapcsolatodat. Akkor jól fog jönni az a körülzsongás.
Veszprémi leányzó!
Hidd, te jártál jobban! 21 évesen nem szabad még házasságban gondolkodni. Vagyis gondolkodni lehet, de szabad kapkodni.
18.20-as!
Engedd meg, hogy ne a pillanatnyi divat határozza meg a véleményemet! Lehet, hogy a mai világban a kozmetikai cégek éhen pusztulnának (tudom, képzavar), de nem hiszem, hogy a mai világban sokkal rondábbak lennének a lányok, mint az én 10-en éves időmben. Azért nem kell sminkelnie magát (vagy nagyon-nagyon szolidan), mert egy 16 éves lány alapból szép. Majd 10 év múlva meg kiderül, hogy mennyi mérget kent magára.
Egy másik kérdésnél már kifejtettem, hogy ha egy lány értelmes, akkor nem okoskodik. (Bárcsak találnék egy lányt, akit az eszéért is szeretni tudnék!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!