Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyen egy lány, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy lány, hogy biztos sikere legyen egy fiúnál?

Figyelt kérdés
16 éves a fiú. Nem vagyok szép lány, evvel nem tudok kitűnni. Nem akarok úgy viselkedni, mint a tinik túlnyomó többsége... Mondhatni 'rendes' lány vagyok és ez nem minden fiúnak, sőt a többségnek, nem jön be. De nekem mégis tetszik. Már minden volt köztünk (szex), de nem azért, mert szeret, hanem mert kérhetett valamit, amire nem mondok nemet...
2011. jún. 3. 14:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Csak idő kérdése az egész.Már teljesítetted az ő kívánságát,aztán majd megkér rá,hogy teljesítsd a barátja kívánságát,az apjáét,az útszéli csövesét,te pedig megteszed vakon,csak hogy sikered legyen a srácnál.Szimplán rossz a felfogásod,értékrendedről meg ne beszéljünk.
2011. jún. 3. 14:49
 12/17 gr. Shadow ***** válasza:

Kedves Dainn!

Nem igazán figyeltél arra amit írtam. Nem azt mondtam hogy minden problémára megoldás hanem hogy sok problémát elsimít. Ez azért különbség nem? Egyébként meg ha a felek kellő örömet találnak egymás társaságában, (és igen a szexuális életükben) akkor sok probléma magától megoldódik. (gondolok itt pl. a kisebb nézetkülönbségekre)

Amúgy az úgynevezett erkölcs a hülyeség mert abból áll hogy mások mondják meg hogy hogy kéne élni. Mindenki éljen úgy ahogy jól esik neki, ne azt nézze hogy a magasságos erkölcs mit mond erre.

"Egyébként nem egyértelmű, hogy hogyan kellene élni? Szeretetteljesen, erkölcsösen, és nyitott szemmel.. Ezért tart ott a világ, ahol, mert a valódi értékeket már nem vesszük észre."

Nem, nem egyértelmű hogy hogy kell élni. Vannak persze örök értékek mint a szeretet és a kölcsönös tisztelet, de ezen felül mindenki döntse el maga hogy mi a jó neki.

Ezt sem Te sem én sem a magasságos erkölcs nem mondhatja meg senkinek.

2011. jún. 3. 14:58
 13/17 A kérdező kommentje:
Akkor, hogy értsétek: régóta ismerem, elég sokáig kérettem magam, nem egyből szex... A kocka akkor fordult, mikor mellém állt a haverjával szembe. Addig végig nemet mondtam. Aztán bele mentem, oké. De ettől nem vagyok ribanc. És nem megyek mindenbe bele csakhogy enyém legyen.
2011. jún. 3. 15:01
 14/17 A kérdező kommentje:
Erkölcsi példakép tutira nem leszek, nem is akarom. De ettől még nem kéne leszólni. Értelmes kérdés... Értelmes válasz... Azt kérek én is, nem kiszólást. És köszi annak, aki rendesen válaszolt.
2011. jún. 3. 15:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Oké, nem vagy ribanc, csak épp semmiben nem különbözöl a többi tinitől. Csak még naiv is vagy. :)

gr. Shadow!

Úgy látom, egy oldalon állunk, de szeretnék még reagálni. :)

Persze, nem mondhatja meg senki és semmi, szabad akaratot kaptunk. De ez a szabad akarat vezetett oda, ahol most tart a világ. Ebből az állapotból pedig csak úgy lehet kimászni, ha követjük az örök értékeket, és pozitívan élünk. Mert azért valljuk be, a szeretet nélküli szex nem éppen egy pozitív dolog.

2011. jún. 3. 15:08
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom elmondani milyen, amikor vele vagyok...
2011. jún. 3. 16:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Hallod Baba írj már rám,vesézzük már ezt ki ezt a kérdést.
2011. jún. 3. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!