Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen egy lány, hogy biztos sikere legyen egy fiúnál?
Kedves Dainn!
Nem igazán figyeltél arra amit írtam. Nem azt mondtam hogy minden problémára megoldás hanem hogy sok problémát elsimít. Ez azért különbség nem? Egyébként meg ha a felek kellő örömet találnak egymás társaságában, (és igen a szexuális életükben) akkor sok probléma magától megoldódik. (gondolok itt pl. a kisebb nézetkülönbségekre)
Amúgy az úgynevezett erkölcs a hülyeség mert abból áll hogy mások mondják meg hogy hogy kéne élni. Mindenki éljen úgy ahogy jól esik neki, ne azt nézze hogy a magasságos erkölcs mit mond erre.
"Egyébként nem egyértelmű, hogy hogyan kellene élni? Szeretetteljesen, erkölcsösen, és nyitott szemmel.. Ezért tart ott a világ, ahol, mert a valódi értékeket már nem vesszük észre."
Nem, nem egyértelmű hogy hogy kell élni. Vannak persze örök értékek mint a szeretet és a kölcsönös tisztelet, de ezen felül mindenki döntse el maga hogy mi a jó neki.
Ezt sem Te sem én sem a magasságos erkölcs nem mondhatja meg senkinek.
Oké, nem vagy ribanc, csak épp semmiben nem különbözöl a többi tinitől. Csak még naiv is vagy. :)
gr. Shadow!
Úgy látom, egy oldalon állunk, de szeretnék még reagálni. :)
Persze, nem mondhatja meg senki és semmi, szabad akaratot kaptunk. De ez a szabad akarat vezetett oda, ahol most tart a világ. Ebből az állapotból pedig csak úgy lehet kimászni, ha követjük az örök értékeket, és pozitívan élünk. Mert azért valljuk be, a szeretet nélküli szex nem éppen egy pozitív dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!