Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek rám gondolt? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rám gondolt? Vagy csak szórakozik?

Figyelt kérdés

van egy fiú, aki tetszik. többször is majdnem összejöttünk. randiztunk is már, de eztán nem lett semmi. ez kb 1 éve volt.

most megint találkozni fogunk, és ő már arról beszél hogy milyen jó lenne megint megcsókolni.(mert kedve van hozzá)

viszont mikor megkérdeztem, hogy ki tetszik neki, azt mondta, hogy nem mondja el, mert ez a név ott van a szívében és senki nem tépheti ki.

szerintetek ezt mire véljem?

2011. jún. 3. 12:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Örülj, hogy fiatal vagy, hajrá élvezd, amíg lehet, én sajnos a kutyának sem kellek. :(

Szerintem menjél rá, ne add fel, amíg meg nem tudod, mi a helyzet.

2011. jún. 3. 12:48
 2/11 anonim ***** válasza:
Reménykedjünk, hogy a te neved van a szívében. Ha találkoztok megtudod. De hát...................
2011. jún. 3. 12:48
 3/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. kedves 2. folytasd kérlek a mondatot!
2011. jún. 3. 12:49
 4/11 anonim ***** válasza:

Szerintem arra ,hogy ki akar használni mert éppen nincs senki és te "kéznél" vagy ameddig nem talál valakit.Hogyha te lettél volna a szívében akkor elmondta volna.Kivéve ,ha nagyon szégyellős mert akkor nem meri bevallani.

Mindenesetre a legjobbakat kívánom

2011. jún. 3. 12:51
 5/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ. hát első 2 alkalommal, mikor majdnem összejöttünk, akkor sem merte elmondani, de én is attól tartok, hogy ez nem én vagyok.
2011. jún. 3. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
Annyira nincs benne logika, hogy nem lehet eldönteni.
2011. jún. 3. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
pedig a férfiak logikusak, épp a nők azok, akiket nem lehet érteni
2011. jún. 3. 13:16
 8/11 A kérdező kommentje:
kedves utolsó, akkor kifejtenéd a véleményedet?:)
2011. jún. 3. 13:16
 9/11 anonim ***** válasza:

bocsi, de szerintem két eset állhat fenn, de mivel te jobban ismered a srácot, talán jobban el tudod dönteni, mert a válasz a jellemétől is nagyban függ

ha félénk, akkor bizony esélyes, hogy te nyertél,

ha viszont menő vagányabb, lazább típus, akkor lehet, hogy csak játszik veled, hogy megfektessem, vagy csak játszik veled, de semmi komoly testi vonzalom lehet inkább

2011. jún. 3. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:
Még hogy a pasik logikusak:D Kiszámíthatónak elég kiszámíthatóak, de hogy női szemmel nem logikusak a cselekedeteik az biztos:D Ezért is a nemek közti örök ellentét:) Kérdező: nem tudom. Ha már csókolóztatok, történt köztetek valami, akkor miért kellene hogy félénk legyen? Hány évesek vagytok különben? Kis fiatalkák még? Nem lehet túl öreg az aki olyat mond egy lánynak hogy azt a nevet senki nem tépheti ki a szívéből. Ha valóban olyan fiatalok vagytok mint ahogy gondolom ezekből akkor ne aggódj, vágj bele nyugodtan, biztos hogy nincs még olyan hogy ne lehetne azt a nevet kitépni a szívéből. Akár a te neved akár nem:)
2011. jún. 3. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!