Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hány évek kortól normális elkezdeni tangát hordani?
Figyelt kérdés
Én 12 éves voltam, most vagyok 14.. de a suliban megdöbbentő dolgokat láttam.. a 3-4.-es lányokon már tanga volt.. /9-10évesek. / és elég vad darabokat tudnak felhúzni...2011. jún. 3. 10:52
11/19 anonim válasza:
Nem vág be, nem kell belehúzni, csak szépen a vonalon rajta van. Nekem a legkényelmesebb.
12/19 anonim válasza:
30-40 évvel ezelőtt általános volt a kislányokon (5-10 éveseken) az átlátszó csipkebugyi. Az jobb volt?
13/19 anonim válasza:
17 leszek és nem hordok... Nem értem mi a jó benne én nagyon kiválóan megvagyok kényelmetlenkedés nélkül :))
14/19 anonim válasza:
nekem kényelmetlen pl :D
ha olyan a nadrágom, ami megköveteli, akkor egye fene, felveszem...de egyébként brrrr. :S de ha vkinek kényelmes, akkor felőlem hordja :D
15/19 A kérdező kommentje:
Én csak tangát hordok, mert kényelmesebb mint 1 sima bugyi.. és köszi mindenki.. de az hozzá kell tennem hogy az 1ik kislányon ilyen volt --> [link]
2011. jún. 4. 06:59
16/19 A kérdező kommentje:
Ehyépként az elsők köszt volt h. az mien h. 3-4.-es lányokat ládtam.. nem vagy pedofil.. csak ők votlak elöttünk tesió órán.. és nyitott ajtónál öltöztek.. és a bnöimmel nagyon öszenéztünk h. most ők télleg tangát hordanak.. és még h. miet...
2011. jún. 4. 07:01
17/19 anonim válasza:
Remélem összeszednek valami fertőzést a jó kis sulibudiba :D Mert, hogy a cérnatanga az ég világon semmitől nem véd meg abban is biztos vagyok :D Franciabugyi forever...
18/19 anonim válasza:
"Én csak tangát hordok, mert kényelmesebb mint 1 sima bugyi.. "
Ez a lényeg. Ha kényelmes, akkor miért NE hordhatná? Legyen az akármilyen "vad".
19/19 nincsisvanis válasza:
Már bocs de 10 évesen volt meg az első tangád? És azóta azt hordasz? Sztem ez durva és nem értem mit lehet rajta szeretni én 15 vok és bármilyen furcsa is pont ma volt rajtam először de még hagyom mert kényelmetlen és undi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!