Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilehet írtani az érzelmeket?
Érzelemirtó gép! Ha 4 napon bleül rendeli meg, akkor most csak 15 990 Ft! Nincs többé átivott éjszaka, és csokifalási roham! Szakított a párjával? Összeveszett valamely családtagjával? Vagy esetleg csak elűzné pesszimista érzéseit, gondolatait? Itt az új Feeling-killer gép, melyet egy neves amerikai klinika fejlesztett ki! Ha most rendeli meg, akkor ajándékba kap egy sírásgátló kapszulákat tartalmazó dobozt, és egy beszédporszívót, melyet ha használ, meg nem történté tesz minden meggondolatlan szót, és kijelentést.
Egyedi ajánlat! Ha kettő darab Felling-killert rendel, egy harmadikat adunk ajándékba, teljesen ingyen!
www.feelingkiller.com
14:51-es hamis cím: www.feelingkiller.com :S :(
Hát én elfojtottam, idővel sokkal rosszabb lett. Régen tudtam uralni ma már nem. :C
Csak gyógyszerrel lehet elfojtani, de annak nagy durva testi mellékhatásai vannak. :S
Szar élet, rohadt világ. :X
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!