Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek! Nektek volt olyan, hogy rátok támadtak vagy erőszakot kellett alkalmaznotok?
olyan volt, még diákkoromban, hogy egy cigógyerek a pénztárcámat akarta elcsenni a buszon. én kézilabdáztam, van és volt is bennem erő (bár nem vagyok vastag, szóval ez nem látszik). az első pofont tőlem kapta, a másodikat a busz ajtajától. próbált hepciáskodni, de a sofőr beígérte a harmadikat, így inkább leszállt.
29/N
Szerencsére velem még ilyen nem volt, de ha éjszaka megyek haza egyedül, az egyik kezemben mindig ott a kulcs, hogyha bárki rámtámadna azonnal a szemébe nyomhassan.
Ez ad egy biztonságérzetet, de azért mindig résen vagyok ilyen helyzetben, és figyelem, hogy követ-e valaki, és próbálom minimalizálni a sötét, elhagyatott részeken átkelést. Szóval a lehető legközelebbi megállóban szállok le, illetve közel tartok az úthoz ahol van megvilágítás és járnak még autók/emberek amíg csak lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!