Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van annak, hogy valaki lejár gyúrni de igazából semmi mást nem csinál rajta kívűl?
Azért írom ide, mert érdekel, hogy a lányoknak mi a véleménye az olyan férfiról, aki lejár edzeni, de nem sportol, magyarul semmi hasznát nem veszi annak, hogy izmos. Most tényleg van értelme kidobni a sok pénzt csak arra, hogy valaki jól nézzen ki?
(Én is gyúrok, de azért mert olyan sportot űzök, amihez kell az erő)
Nem szoktam mondani, hogy konditerembe is járok. De ma kiverte nálam a biztosítékot egy csaj. Azzal, hogy van egy fiú aki lejár konditerembe és a csaj meg mesélte nekem, hogy olyan helyes meg szegény biztos nagyon fáradt, hogy ezt csinálja. ÉS?? Sportolok a konditerem mellet, elég kemények a napjaim de ha elmondom, hogy mit sportolok kapok annyit, hogy: igen? és milyen? pedig nem éppen gyerekes sport. De tényleg, most mondjam azt, hogy igen konditerembe járok?? Ez a lányoknak imponál?
A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:37
Oké. Tudod konditermes vagyok én is félig mint leírtam. A konditerembe bemész mit látsz? pár nyomorékot aki kétszer megemeli a súlyt és nézegeti magát a tükörben, oké vannak normális testépítők, de nekik ez a foglalkozásuk, és őket meg is értem!
Nem vagyok féltékeny... Arra legyek féltékeny, hogy ezzel kérkedik valaki? ÉS???? melette mit csinál a legtöbb? Felvesz egy feszűlő pólót és a ő a király. Ja és a múltkor mentem befelé beszélgettem egy kölyökkel aki szintén ott edz, elkezdett nekem sírni, hogy jajj de fáradt a másik edzésről jön. Kérdezem honnan ó hát ő elektro táncol... Mondom az igen. És az ilyen farkakat szeretik a csajok.
81% Amíg nem tarjta őket a többség többre addig nem zavar! De a mai csaj kiverte nálam a biztosítékot!
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 00:38
Nem testépítő :) Velük semmi bajom, mint mondtam. Az a srác olyan ahogy leírtam, heti egyszer lemegy szenved 20-30 percet és haza megy verni a nyálát.
Figyú hat éve sportoltam, bjj, utolsó évbe elkezdtem mellette gyúrni, felszedtem egy csomó izmot, jó, nem egy csomót de 10 kg. ellég vékony voltam elötte..
Most úgy alakult hogy ellegem lett a bjj-böl, nincs idöm se pénzem arra is járni. Szóval maradt a kondi, jobban eldönthetem mikor van az edzésem és mikor nem.
Ès hát jobban akarok kinézni, izmosabb testet, most kb 2 éve hogy elkezdtem kondizni, és hát, ellég kemény, mert nem könnyü dolog.
Am tök hülyeségen vitatkoztok:)
Aki az első randira izompólóba megy,az kábé annyit is ér.
Amelyik csajt pedig leginkább csak ez érdekli,az csak villantani akar a barátnői előtt,mert még éretlen kis liba.
Miről beszélünk?
Egy komoly kapcsolat nem szólhat erről,hogy hány kilót tudsz fekvenyomni...
Sztem te nagyon rossz csajoknál próbálkozol... normális csajok lesz*rják h mit csinálsz csak nézzél ki jól, legyen pénzed, és legyél sokat velük. Extrémebb esetben még azt is elvárják, hogy legyen agyad.
De sztem nagyon hülye csajnak kell lenni ahhoz h. vki ilyen alapján ítéljen.
Engem pl abszolút nem érdekel, h a barátnőm hány órát aerobicozik, vagy hány órát ül a kozmetikusnál. Sőt, még az se elvárás, hogy nézzne ki úgy mint egy topmodell, úgy látszik különleges vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!