Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Megutálna bármelyik férfi, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megutálna bármelyik férfi, ha ezt tudná meg rólam?

Figyelt kérdés

Sajnos huszonévesen együtt kell élnem az anyámmal, mert egyszerűen nem találok munkát. Mellette levelezős egyetemista vagyok.

Volt már egy párom. Neki is majd meg haltam mire bevallottam, hogy hol élek, és hogyan.

A ház elég ramaty, nincs benne fütdőszoba, lavorban kell mosakodnom. Wc csak kint van.

Istenem, hogyan mondjam ezt el megint. Nem vagyok rá képes. Szeretem ezt a fiút, de nem tudom neki ezt elmondani, annyira szégyelem, meg fog utálni egy életre.

Annyira fáj, hogy emiatt fog elhagyni. Nem tehetek róla, sajnos az anyukám sem, alig kap valamit. Én mindent megteszek, de folyton csak alkalmi munkát kapok. Nme tudok mit tenni ellene.

Szerintetek hogy mondjam ezt el? Már azon gondolkodtam, inkább nem megyek bele jobban a kapcsolatba, nem akarom, hogy senkiházinak nézzen.

Már-már szándékosan hárítom a találkákat, csak azt ne lássa hol élek. Pl nem engedem, hogy haza vigyen, mondván még dolgom v

2011. jún. 1. 16:37
1 2 3
 11/23 Smartguy86 ***** válasza:

Egy biztos: ne úgy mutasd meg neki, hogy "hát ez a putri a mi házunk", hanem rendesen magabiztosan, mondd el neki, hogy te itt élsz. Nem kell semmi negatív dolgot festeni előtte, hogy "jaj ne lepődj meg, milyen helyen lakom", vagy hogy "áhh, nem viszlek haza, mert az kicsit cikis lenne".

Munkaügyben nem iratkoztál be egy diákszövetkezetbe? Csak mert ott mindig akad munka, nem fizetik túl, de azért van.

2011. jún. 1. 16:50
 12/23 Smartguy86 ***** válasza:
Nem azt mondtam, hogy ő fizesse :) Te megkeresed az árát, ő meg férfi létére megcsinálja - persze ez nem olyan első randis elfoglaltság :D Ha együtt maradtok, nyugodtan segíthet.
2011. jún. 1. 16:52
 13/23 A kérdező kommentje:

Jártam diákmunka után, de az volt a kifogásuk, hogy levelezős vagyok, nem foglalkoztatnak csak nappalisokat.

Voltam én már teremőr, külföldön operátor...

Az egyetem az egyetlen kiút, de még van 3 évem, illetve amit írtam, ha sikerül, szeptembertől boldogulni fogok.

A sulimat pl diákhitelből fizetem és szitvet az ideg, hogy i lesz, ha végzek. Ha akkor lesz állásom, még a hitelem ott lesz, félek.

Kértünk már segítséget az önkormányzattól, de nem kaptunk. Hiába anyukám beteg.

Lesz ebben az országban valaha jobb?

2011. jún. 1. 16:59
 14/23 A kérdező kommentje:
Talán kezdetnek jó, ha haza engedem vinni magam. Látja kívülről, akkor gondolhatja, hogy nem palota. Majd ha oda jutunk, hogy be akarom mutatni és ezért behívom, akkor elmondom neki a többit?
2011. jún. 1. 17:04
 15/23 Smartguy86 ***** válasza:
Így is lehet, csak ne érződjön rajtad, hogy szégyelled az egészet. Te így élsz, ezt el kell fogadni.
2011. jún. 1. 17:06
 16/23 A kérdező kommentje:
Azért nehéz optimistán előadni, amikor majd a földbe süllyedek.
2011. jún. 1. 17:17
 17/23 anonim ***** válasza:

Hu de ismeros helyzet.

Azt hiszem, ha valaki, hat en megertelek.

A mi hazunk(vagyis most mar csak a szuleime) szornyen regi es romos, minden telen attol feltunk, hogy leszakad a ho sulya alatt.

Furdonk ugyan van, de a wc elromlott par eve es mindig ki kellett jarni...hala isten mar az is jo.

Egyedul 2 helyi baratnom tudta, hogy ott lakom, meg a legjobb baratnomet sem mertem kihivni, mert szegyelltem hol elek.

Most mar kulfoldon elek, szep nagy hazban, de megdolgoztam erte.

A baratom is kulfoldi, multkor hazamentem ballagasra, es nagyon vacilaltam, hogy mit vallaljak: a szegyent a haz miatt vagy azt, hogy masfel hetig nagyon hianyozna.

Vegul magammal vittem, de nagyon feltem, hogy esetleg elhagy, ha meglatja, hol laktam azelott, mivel eleg jolethez, meg emeletes hazakhoz szokott.

Mikor megerkeztunk, mutattam neki: igen itt eltem 19 evig.

Es mast nem mondott, csakhogy szerinte pici, de aranyos, ot nem zavarja az sem, ha romos.

Annyira megkonnyebbultem.

Persze nem mindenki volt igy...

Egyik este kinn voltunk grillezni, kitalalta, hogy masnap is megtehetnenk, hivjam ki a haverokat. Ki is jott az egyik srac a baratnojevel. En nagyon nem akartam a haz miatt, mindent megtettem, hogy ne jojjon ossze, de vegul o gyozott.

Mar amikor megerkeztek lehetett latni, nagyon gaznak tartjak. Mondtam nekik, bocs hogy nem tul luxus helyen elek meg minden

Eloszor ugy tunt, vegul feloldottak, de hirtelen 1-2 ora mulva felalltak, hogy ok hazamennek.

Azota nem beszel velem.

Azt hiszem latszik a kulonbseg a baratom es a "haverom" kozott...

Nagyon meglepett, hogy csak ezert nem beszel velem tobbe.

Amit ezzel mondani akartam: aki igazan szeret, elfogad.

20\L

2011. jún. 1. 17:18
 18/23 anonim ***** válasza:

ezért normális ember nem fog dobni, szerintem egyáltalán nem gáz, nem mindenki születik jó helyre, attól még bármilyen ember lehet, aki emiatt lenéz vagy kerül az egy k.csög f.sz...

22/f

2011. jún. 1. 17:19
 19/23 anonim ***** válasza:
Hát látom azért neted sikeresen van:) Viszont azt tudom mondani, hog sajnos ez az anyagi dolog nagyon szemét tud lenn:S Sok lány bukik a pénzes pasikra még, ha tagadják is és hát szerintem pasiknál is vannak ilyenek. Ezt utálom, hogy a pénz kihat egy kapcsolatra:S Azt tudom mondani neked, hogy ha emiatt szakít veled akkor te jobban jártál hogy vége! Hidd el aki elfogad így az értékes.
2011. jún. 1. 17:23
 20/23 anonim ***** válasza:

"Hát látom azért neted sikeresen van:)"

Felhívnám figyelmed, hogy 2011 van, és a net már egyáltalán nem olyan drága, mint a '90-es években, a "hőskorban".

2011. jún. 1. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!