Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 vagyok, nincs barátnőm, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 vagyok, nincs barátnőm, de a hormonjaim kikészítenek és nem tudok másra gondolni mint a lányokra. Nem tudok koncentrálni semmire, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Átérzem a helyzeted! Én is hasonlóképpen érzek. Nagyon vágyom már egy fiúra, aki testileg-lelkileg kielégít (egy normális párkapcsolatra, ahol szeretjük egymást a fiúval és egy ilyen kapcsolatnak természetesen része a szexualitás is). Az utóbbi fél évben nagyon eluralkodott magamon az érzés. Sokszor azt veszem észre, hogy suliba, amikor nagyon unalmas az óra arról ábrándozok, hogy van barátom és ide-oda elmegyünk, közös programok, közös élmények stb. Tudom, bután hangzik, de így van. Ilyenkor jön az, hogy inkább elkezdek rajzolgatni:D

Két megoldás lehet a "problémádra":

1. Elkezdesz ismerkedni, hátha megismered azt a lányt, akit szeret és aki viszont szeret és ha már együtt vagytok a szexuális dolog miatt sem kell aggódnod.

2. Könnyítesz magadon, maszturbálsz. Azt hiszem, ezt nem kell kifejtenem:)

16/L (Ha gondolod, írj privátot nyugodtan.)

2011. máj. 31. 19:03
 12/14 gyaszmadar ***** válasza:

az előttem szóló te javaslod hogy ismerkedjen. Hol ott te is hasonló cipőben jársz.

Nem érzed az iróniát ?

2011. jún. 2. 00:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem, nem érzem az iróniát, ugyanis ismerkedek. Nem akarok elkiabálni semmit, de talán most van egy fiú, akivel talán több is lehet barátságnál/haverságnál.. Szóval, én teszek ez ellen, ezért nem, nem érzem az iróniát. Az, hogy még nem találtam meg a páromat, hát van ilyen, majd megtalálom!:D
2011. jún. 2. 17:53
 14/14 gyaszmadar ***** válasza:

csak ne kapkod el.

Ismerd meg rendesen elöbb a fiút. Nehogy aztán csalódás érjen.

2011. jún. 6. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!