Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 vagyok, nincs barátnőm, de a hormonjaim kikészítenek és nem tudok másra gondolni mint a lányokra. Nem tudok koncentrálni semmire, mit csináljak?
Átérzem a helyzeted! Én is hasonlóképpen érzek. Nagyon vágyom már egy fiúra, aki testileg-lelkileg kielégít (egy normális párkapcsolatra, ahol szeretjük egymást a fiúval és egy ilyen kapcsolatnak természetesen része a szexualitás is). Az utóbbi fél évben nagyon eluralkodott magamon az érzés. Sokszor azt veszem észre, hogy suliba, amikor nagyon unalmas az óra arról ábrándozok, hogy van barátom és ide-oda elmegyünk, közös programok, közös élmények stb. Tudom, bután hangzik, de így van. Ilyenkor jön az, hogy inkább elkezdek rajzolgatni:D
Két megoldás lehet a "problémádra":
1. Elkezdesz ismerkedni, hátha megismered azt a lányt, akit szeret és aki viszont szeret és ha már együtt vagytok a szexuális dolog miatt sem kell aggódnod.
2. Könnyítesz magadon, maszturbálsz. Azt hiszem, ezt nem kell kifejtenem:)
16/L (Ha gondolod, írj privátot nyugodtan.)
az előttem szóló te javaslod hogy ismerkedjen. Hol ott te is hasonló cipőben jársz.
Nem érzed az iróniát ?
csak ne kapkod el.
Ismerd meg rendesen elöbb a fiút. Nehogy aztán csalódás érjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!