Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik fiú lány barátság? Aki erlolvassa ezt az lécci írjon hogy igen v nem és a tobbség nyer.
Van!Nekem az osztályomban több lány barátom is van és én sem érzek irántuk többet barátságnál és ők se irántam!
14/f
Hülyeség, hogy a többség nyer. :) Most ha én boldog házasságban élek évek óta, van egy ellenkező nemű jó barátom, akinek szintén évek óta tartó, boldog kapcsolata van, szerelmes, mint a nagyágyú, esetleg még egymás párjával is jól kijövünk, akkor most küldjem el a búsba, mert a többség ilyet még nem pipált? :D
Ugyan-ugyan!
Egyébként van. Csak annyira ritka és még a ritkábbnál is ritkább, mikor ez később is fennmarad, mikor már családja van az embernek és még ennél is ritkább, hogy a két család is baráti viszonyban lesz végül, hogy igaz, ami igaz, nagyon kevesen tapasztalják.
Én így harminc év távlatából azt tudom mondani, hogy nem tudnám a két kezemen megszámolni, hogy hány pasi állította, hogy barátok vagyunk és ebből egyetlen egyről nem az derült ki, hogy többet akar, hanem tényleg barát. A férjemnek is egy ilyen lány barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!