Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ki az, aki már csinált a párjának "erotikus" képeket magáról?
Figyelt kérdés
Az én barátnőm sajnos nem szokott! Egyszer csinált nekem 3 képet, de azok sajna nem annyira "extrák"!!! :( 16/F2009. márc. 17. 16:02
2/9 anonim válasza:
Hát készült már rólam erotikus kép, a barátom fényképezett. De igazából én megbántam, mivel azóta szakítottunk, a képeim még mindig megvannak neki, félek hogy visszaélhet vele bármikor. Ez a hátránya a dolognak :o)
3/9 anonim válasza:
Én rendszeresen csinálok, ahogy videókat is :) Remélem nem unja meg :) 23/l
4/9 anonim válasza:
Hát én csináltam elég sokat.. főleg a távkapcsolat miatt.. A nemextrákért is odavolt szerencsére.. de a kihívóbbakat se vetette meg:) Szerintem ha csak kivillan
egy-egy szexi testrész, az is bőven izgi.
Meg ő is csinált rólam, hát az is izgalmas volt mindkettőnk számára:)
5/9 anonim válasza:
Én régen mindig csináltam neki, mert kérte.
Mostanában már nem kér, úgyhogy nem is szoktam...
6/9 anonim válasza:
Én mindig meglepem valami ilyesmivel a páromat. És ő is engem. :)
7/9 anonim válasza:
En mar kaptam a baratnomtol, de konyorgom. 16 evesen erotikus kepek? Meztelenek esetleg, de hogy erotika nem lesz bennuk... :)
8/9 anonim válasza:
Hát őőő... :$ nálunk már kialakult elég erős szinten a bizalom szóval időnként mind ketten küldünk egymásnak :)
9/9 anonim válasza:
Én csináltattam akt képeket!Vannak közöttük múvészi akt-ok, és olyan igazán szexisek is!:)De 16 évesen ne várj tőle ilyet szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!