Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 vagy 13 éves Srácok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12 vagy 13 éves Srácok! Megnéznétek-e?

Figyelt kérdés
Fiúk megnéznétek-e egy lánnyal egy olyan filmet mint az Alkonyat meg a többit?? (Kort írjatok) Ha megnéznétek közbe mit csinálnátok?
2011. máj. 30. 21:57
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Aki 12-13 éves az meg menjen aludni.. :S
2011. máj. 30. 22:22
 12/26 A kérdező kommentje:
Bocs de azok a srácok az osztálytársaim és nekik tetszett és nem b*zik mert az egyikkel jártam is meg a többi is csak a csajokról tud beszélni!! De attól hogy valamelyik fiúnak bejönnek az ilyen filmek még nem b*zik! Sőt szerintem azok a legnormálisabb srácok a világon! de nem igaz hogy gyk nem lehet normális választ kapni főleg úgy hogy nem is 20-21 éveseket kérdeztem!!
2011. máj. 30. 22:28
 13/26 anonim ***** válasza:

"Tudod ki megy rajzfilmre!! Am attól hogy neked nem tetszik más fiúnak tetszhet mert a suliban is sok olyan fiú van akinek tetszett az Alkonyat!!"

1. Rajzfilmekkel ugyan mi a baj? Persze, tudom, hogy 12 eves koraban az emberek legtobbjenek ego, de ha megnezed kesobb a legtobben ezekre jarnak, mert jokat lehet rajta rohogni, foleg a rejtett "felnott" poenokon.

2. Egy olyat nem ismerek aki szeretne az Alkonyatot ferfi letere. Azt a filmet csak az agyhalottak birjak. Es nem, nem azert mert van benne romantika, azzal nincs semmi baj, hanem azert mert rohadtul szarul van ossze rakva a film, illetve nevetseges az egesz talalas. Bar ketlem, hogy ezt te ennyi idosen felfogod.

3. Azokkal a fiukkal meg gond van akiknek az tetszik es tenyleg nagy az esely ra, hogy melegek. Most komolyan, normalis, hetero ferfinak nem tetszik olyan film amiben feher, napfenyben csillogo, metroszexualis fiucskak sirdogalnak.

2011. máj. 30. 22:29
 14/26 A kérdező kommentje:
Igaz a rajzfilmes de én már azokat nem nézem és azok a fiúk tuti nem melegek!! És én attól hogy 12 éves lány vok sok mindent megértek!
2011. máj. 30. 22:34
 15/26 A kérdező kommentje:
Második válaszoló hány éves is vagy??
2011. máj. 30. 22:35
 16/26 anonim ***** válasza:

"És én attól hogy 12 éves lány vok sok mindent megértek!"

Sajnos ebbol latszik, hogy nem.

2011. máj. 30. 22:47
 17/26 anonim ***** válasza:
Többet érnél rajzfilmmel, mintha az alkonyaton, való világon, meg nem tudom min élvezkednél. Én majdnem 20 évesen nézek normális rajzfilmeket. Na puff. Nem ettől lesz gyerekes valaki.
2011. máj. 30. 23:05
 18/26 anonim ***** válasza:
miért olyan fontos, hogy mit néztek? ha lánnyal mégy el moziba, élvezd a vele töltött időt, ha sráccal, akkor szintén :)
2011. máj. 31. 02:32
 19/26 A kérdező kommentje:
22:47 te ne magyarázz mert azt is megértem hogy te hülye vagy az utolsó meg bocs de paraszt!!!
2011. máj. 31. 06:30
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez a baj a mai nők nagy részével. Már gyerekkorukban sem tudják értelmes módon lereagálni a kritikát. Hát hogy tudnák felnőttként?!...
2011. máj. 31. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!