Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hány évesen kezdtétek el verni? 21/L
Figyelt kérdés
13-14???
Lányok is válaszolhatnak...
2011. máj. 30. 21:27
1/30 anonim válasza:
hetedikben 12 évesen,de csak 21 évesen vesztettem el,azóta senki.....
3/30 anonim válasza:
énis hetedikben 12évesen kezdtem:)
4/30 anonim válasza:
Lányok is válaszolhatnak arra hogy mikor kezdték el verni?
5/30 anonim válasza:
24 éves voltam,már 2 éve házas.Veszekedtünk,nem bírt magával az asszony és kapott egy nyakast.Elvesztettem az állásom és rákaptam az italra,egyre többször vertem meg.Ment ezt durván másfél évig.
Végül elvonó kúrára mentem,szereztem egy jó állást és otthon is rendeződtek a viszonyok.Már 3 éve hogy nem vertem meg.
Üdv,29/F
7/30 anonim válasza:
Hát elég régóta, hogy már nem is emlékszemXD Hűha tényleg nem tudomXD ez jó kérdésXD A fenébe:/
8/30 anonim válasza:
29 eves csako nem durvan felreertette:D El sem olvastad az egeszet ecsem. Mellesleg kerdezotol kerdeznem: teged, mint 21 eves lanyt, ez miert is erdekel?:D
9/30 anonim válasza:
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:44
Haver ezen majdnem megszakadtam xD
10/30 anonim válasza:
Már anyukám hasában elkezdtem tudod az a 9 hónap elég sok idő és valamivel le kellett tölteni az időt:) ez a szokás azóta is megmaradt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!