Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engednétek, hogy a barátnőtők a hosszú haját rövidre vágassa? Sexy lehet a rövid is?
Volt egy olyan időszakom,amikor mindenből elegem volt...ilyenkor drasztikusan változtatok valamit,legtöbbször a külsőmön...volt már ez szőkéről feketére haj,extravagáns ruhák...
Amig páromat nem ismertem,egyszer a hajam is levágattam váll fölöttig érőre (derékig érő szép hajam volt,megzakkantam lelkileg kicsit)
Aztán amikor megint ilyen jött elő,és a már megint elég hosszu hajam akartam h áldozatul essen,akkor párom nem engedte,mondott mindet csak hogy megakadályozza..sikerült neki,mai napig örülök,szeretem a hosszu hajam (ő mégjobban)
én hányok a rövidtől, neki is a hosszú tetszik
22F
Hát hülye ki hagyja, hiába nem a szoba növény.
Én sem hagynák a páromnak bármit.
ENGEDNI - a gyereknek meg a kutyának szokás dolgokat. Nem TILTANÁM. Viszont nagyon nem örülnék neki (életem során ismerőseim között kb. 100 nőből volt maximum 5 akinek a rövid garantáltan jobban állt - plusz rövid haj és rövid haj között is vannak különbségek).
Valószínűleg kitalálnánk valami kompromisszumot. Szerencsére olyan barátnőm (lassan menyasszonyom) van, aki HAJLIK a kompromisszumokra. Mindent meg lehet beszélni, esetetekben egyedül az a kérdés, hogy MEG AKARJÁTOK-E BESZÉLNI. És hogy kedvesed mennyire kompromisszumkész.
Plusz biztosan ő sem szeretné, ha mondjuk bajszot növesztenél (pl. Lazar Ristovski, Tom Selleck, etc.), vagy akarnál valami fültágítót, ajakpiercinget, akármit - bármit amitől a falnak megy. A lényeg, hogy beszéljetek egymás preferenciáiról. Tudom-tudom, régi a kérdés, de a válaszom szerintem ma is aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!