Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, aki szeret engem, de titeket az nem zavar, hogyha szőrös egy lány?
Szerintem ez nem kene problemat jelentsen, ha szereted.
Amugy esetleg celozz ra, hogy nem-e akarod leborotvalni stb...
Hát, ha a barátnőd már egy ideje, akkor simán, persze ne úgy, hogy "fúj, de undorító, menj már borotváld le!". Csak szépen, kérd meg. Esetleg mondd azt neki, hogy kíváncsi vagy, milyen "csupaszon", hátha még neki is megtetszene.
Ha viszont nem a barátnőd, csak ismerkedtek, vagy most jönnétek össze, akkor még ne szólj semmit, viseld el. Lehet, hogy egy ilyen beszólással elkergetnéd magadtól még mielőtt jobban egymásba zúgnátok.
Mindenekelőtt:haööööö arrrgggg arrgggghhh
Tehát:
Ha a barátnőd és zavar, akkor javasold neki, hogy meg is borotválod, mert úgy izgibb... vagy valami. Csak higgye az, hogy téged persze nem zavar és csak úgy eszedbe jutott.
Mondjuk arra nincs ötletem, ha azt mondja, hogy nem.
Ha nem a barátnőd és zavar, akkor ne gyere vele össze.
Rengeteg lány van még aki meg mindenét borotválja és nagyon szeretne magának egy srácot.
25/f
Én lány vagyok és nem a legszőrösebb fajta de télen nem igazán figyeltem a szőrtelenítésre. NEm azért mert igénytelen lennék csak lusta és úgy gondoltam, hogy úgysem nézi azt senki. Persze nyáron jobban odafigyelek rá-és most, hogy van barátom muszáj is.
Szerintem ha most szingli és tél van akkor lehet csak lusta mint én voltam (és van így még ezzel pár nő : van aki bevallja van aki nem ), de ha ő nem érzi ezt fontosnak akkor tényleg célzásokat tehetsz maximum.
Ha jártok akk pl.közös fürdő alkalmával hívd föl keringőre (szőrtelenítés...borotva egyebek ) poénos tud lenni .
A lábát sem borotválja?
Biztos hippi, vagy őskeresztény.
Semmi baj, nem biztos h ragaszkodik a yetizéshez, ha összejöttök simán beszélgess vele erről, hogy szeretnéd ha itt-ott csupaszabb lenne, mert az izgi és egy lány izgassa már fel a barátját :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!