Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kissé le vagyok maradva?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kissé le vagyok maradva?

Figyelt kérdés
Szóval 14 éves vagyok,és nem volt még barátom.Ami gondolom nem baj,de se testileg se lelkileg nem vagyok egy fejletlen 12 éves szintjén(és most ezt nem kell úgy értelmezni,hogy nagyzolni szeretnék az érettségemmel,inkább úgy hogy pont a koromnak megfelelő)de egy kicsit mégis bennem van ez a kisebbségi érzés,hogy ettől én most kevesebbnek számítok az emberek között.Meg ha meglátok egy helyes fiút,egyből elkezdek bujkálni,leblokkolok,nem merek rá nézni se,és arra gondolok hogy amit nekem a tükör sugall,kívülről és belülről,az alapján soha nem lesz barátom,mert ez így van megírva,hogy nekem nem lehet,és ha meglátok egy szép lányt,ez csak felerősödik bennem.Ugyanakkor bennem van ez a hiányérzet,hogy olyan jó lenne,ha lenne mellettem valaki.Most a bizonytalanságom és az önbizalomhiányom fogja szétszaggatni a személyiségemet,hogy a végén annyi se marad belőle,mint volt,vagy ahogy telik az idő,egyre magabiztosabbnak fogom érezni magam?
2011. máj. 30. 18:17
 1/4 ScarCity11 ***** válasza:
nincs azzal semmi baj hogy még nem volt barátod , igazából az is segítene rajtad ha csak haverkodnál fiúkkal jobban megismernéd őket és az önbizalmad is nőne szerintem ez nálad beválna :)
2011. máj. 30. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez ebben a korban teljesen normális érzés. Addig fog tartani, míg el nem jön az első szerelem. Nyugi, eljön. A fogalmazásodból ítélve értelmes emberke vagy.
2011. máj. 30. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,és nyugalmat biztosítottatok nekem azzal,hogy ez nem szokatlan:)
2011. máj. 30. 18:26
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Nem baj egyáltalán. Ha majd még tíz év múlva sem lesz senkid, akkor már lehet gondolkodni. Egyelőre még BŐVEN ráérsz. :)

2. Az önbizalmadat csak te magad erősítheted. Ahelyett, hogy abban hinnél, hogy nem vagy szép és meg van írva, hogy nem lehet senkid, higgy inkább abban, hogy szép vagy és az van megírva, hogy nagyon kedves, intelligens, figyelmes barátod lesz. És ha jelenleg még nem felelsz meg ennek a szépségképnek, akkor lehetőségeid szerint törekedj rá. Amivel NEM azt mondom, hogy legyél anorexiás meg egyéb hülyeségek, hanem egyszerűen csak a saját lehetőségeidből hozd ki a maximumot, esetleg egy kis mozgás, ha kell, stb. ... csak érezd jól magad a bőrödben, ez a lényeg, és akkor már automatikusan magadhoz fogsz vonzani másokat is. :)

2011. máj. 30. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!