Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szex új kapcsolatban, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex új kapcsolatban, hogyan jön a közös vágy?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Volt már párom, de vele mindig olyan sablon volt az egész együttlét, gyakorlatilag az első percben tudtam, hogy mit hogyan csinál, és már nem izgatott fel, semmi újat nem adot, én akartam volna, mondtam is, na de mindegy is ez már.

A lényeg; hogy van egy új srác, most randizgatunk. Szeretném, ha eljutunk addig, hogy vele minden más legyen. KIpróbálni számtalan pózt, hogy érezzük mikor akar a másikunk vad szexet és mikor romantikus lágyat.

Értitek mire gondolok? A volt párom erre soha nem érzett rá, csak magával foglalkozott.

Itt olvasom, hogy sokan számtalan pózban csinálják. Ti megbeszélitek, hogy most próbáljuk ki így, vagy úgy..vagy magától a vágyak adják?

Annyira szeretnék én is egy ilyen párt, aki minden rezgésemet érti.

21/L

2011. máj. 30. 16:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én értem, de te is étrsd meg, hogy annak, hogy ő kevesebbszer akarta, mint te, számtalan oka lehetett. A legegyszerűbb és legkevesebb feltételezésből kiinduló indok az az, hogy szimplán ő ennyiszer igényelte a szexet.

Ha pedig nem igényelte ezt, akkor akarattal elég nehéz ám a férfinak "tettre kész állapotba" hoznia magát.

2011. máj. 30. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:

"MOndom, hogy beszéltem a gondjaimról, nem zéró kommunikáció."

Idéztem egy mondatodat a kérdésedből. Ebből nekem az jött le, hogy te elvárod, hogy a pasi kitalálja az érzéseidet. Erre írtam, amit írtam.

"Én csak azt irigylem, hogy olvasom itt sokszor, hogy annyi mindent kipróbálnak együtt és olyan szuper dolog lehet. Érted már. Nem arra vágyok, hogy már csak sablonból, megszokásból menjen az egész."

Mi a sablon, mi a megszokás? Mi számít annak?

2011. máj. 30. 16:46
 13/13 A kérdező kommentje:

Mi a sablon?

Már leírtam. Amikor minden egyes mozzanat minden alaklommal ugyanúgy zajlik. Borzasztó.

2011. máj. 30. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!